EST 1923 Natural Creativity Ürünleri - Son Dakika
Güncel

EST 1923 Natural Creativity Ürünleri

EST 1923 Natural Creativity Ürünleri

Türk Hava Yolları, misafirlerine Eyüp Sabri Tuncer markası olan EST 1923 Natural Creativity ürünlerini ikram edecek!

12.06.2012 16:15

Türkiye'nin ilk ve en köklü havacılık kurumu Türk Hava Yolları, business class kabinlerinde misafirlerine, Eyüp Sabri Tuncer'in bir dünya markası olma yolunda ilerleyen doğal ürünler konsepti içerisinde yer alan EST 1923 Natural Creativity markalı kişisel bakım setlerini ikram etmeyi tercih etti. THY kısa süre önce kültürümüzün önemli bir parçası olan ikram geleneğini, uçaklarında Eyüp Sabri Tuncer'in tasarladığı EST1923 Natural Creativity markalı kolonyalarını ikram ederek devam ettirme kararı almıştı.

Türk Hava Yolları tarafından business class kabinlerinde kullanılmak üzere alımı yapılacak olan eau de toilette, sıvı el sabunu, el ve vücut losyonu ürünleri için 23.02.2012 tarihinde açılan ihaleyi; dünyanın önde gelen kozmetik markaları arasından, EST 1923 markalı ürünleriyle Eyüp Sabri Tuncer kazandı. Doğal ürünler konseptiyle tasarlanan EST 1923 ürünlerinin tercih edilmesinde, Eyüp Sabri Tuncer'in 1923'den beri edindiği tecrübe, ürünlerin ileri üretim teknolojisiyle üretilmiş doğal içeriği, üretim ve paketleme kalitesi ile insan sağlığını ve doğallığını ön planda tutan özellikleri rol oynadı.

Türk Hava Yolları uçaklarının business class kabinlerinde yer alacak olan Eyüp Sabri Tuncer ürünleri şunlardır;

EST1923 Verbena with Citrus Eau de Toilette

EST1923 Verbena with Citrus Liquid Soap with Organic Olive Oil

(Organik Zeytinyağlı Sıvı Sabun)

EST 1923 Verbena with Citrus Hand & Body Lotion with Organic Argan Oil (Organik Argan Yağlı El ve Vücut Losyonu)

THY kısa süre önce ülkemizin kolonya ikramı geleneğini, yerli ve yabancı konuklarına, Eyüp Sabri Tuncer'in EST 1923 markalı klasik limon kolonyasını ikram ederek sürdürme kararı almıştı. Böylelikle özel tasarımlı 100 ml EST1923 Klasik Limon Kolonyası THY uçaklarında dar kabinli tüm uçuşlarda konuklarla buluştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel EST 1923 Natural Creativity Ürünleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement