Ethem Onbaşı Caddesi Asfaltlanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ethem Onbaşı Caddesi Asfaltlanıyor

Ethem Onbaşı Caddesi Asfaltlanıyor
24.05.2012 15:22  Güncelleme: 15:53

Şehir genelinde sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Niğde Belediyesi, Ethem Onbaşı Caddesinde de asfaltlama çalışması başlattı.

Niğde'nin önemli arterlerinden biri olan Ethem Onbaşı Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarına başlayan belediye, Selçuklu caddesi yönünden, Derbent Kavşağı bağlantısına kadar olan alanı asfaltlayacak.

Asfaltlama sezonuna 2012 yılında erken başlayan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Niğde Belediyesi, Bankalar caddesinde devam eden asfaltlama çalışmalarının yanı sıra, Paşakapı caddesi, Feridun Zeren caddesi, Selçuklu caddesi, Bor caddesi olarak bilinen Dr. Sami Yağız caddesi, İstasyon Caddesi, Eski Sanayi Caddesi gibi ana arterlerin yanı sıra Burhan mahallesi Özge Sokak, Pastırmacı Sokak ve Hanlar Sokak, Nar Mahallesi Tural Sokak, Emin Alpkaya Caddesi, Eski Saray Mahallesi Hakkı Eroğlu Sokak, Kunt Sokak, Külhan Sokak'taki asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Çalışmaların tüm hızla devam ettiğini belirten Başkan Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak, halkımızın mutlu ve daha huzurlu bir ortamda hayatını sürdürmesi için her türlü gayreti gösteriyoruz. Biz şehir içindeki asfaltlama çalışmalarımızı hem Niğde Belediyesi ekipleri hem de Aydın İnşaat'ın ekipleriyle eş zamanlı olarak yürütüyoruz. İlimiz genelinde belirlenmiş program dahilinde cadde ve sokaklarımızdaki asfalt çalışmalarını tamamlayacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ethem Onbaşı Caddesi Asfaltlanıyor - Son Dakika


Advertisement