Eve Giden Polisler Cesedini Buldu - Son Dakika
Güncel

Eve Giden Polisler Cesedini Buldu

Eve Giden Polisler Cesedini Buldu

Gaziantep'te,30 yaşındaki Mehmet Özaslan, evinde öldürülmüş olarak bulundu.

14.06.2013 15:21  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, kısa süre önce cezaevinden şartlı olarak salıverilen ve polis merkezine giderek her gün imza atan 30 yaşındaki Mehmet Özaslan, bugün imza atmaya gitmeyince şüphelenerek eve giden polisler tarafından öldürülmüş olarak bulundu. Yalnız yaşadığı evde vücudunda onlarca bıçak ve tornavida darbesiyle yaşamını yitiren Özaslan'ın ölüm haberi yakınlarını yasa boğdu.

Olay, öğle saatlerinde Vatan Mahallesi 43'üncü sokakta meydana geldi. İşlediği bir suçtan dolayı cezaevine giren Mehmet Özaslan, kısa süre önce Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında her gün polis merkezine giderek imza vermesi zorunluluğu ile serbest bırakıldı.

EVDE CESEDİ BULUNDU

Her gün düzenli olarak 25 Aralık Polis Merkezi'ne giderek imza atan Özaslan'ın, öğle saatlerine kadar gelmemesi polisleri şüphelendirdi. Bunun üzerine polisler kontrol için Özaslan'ın yalnız yaşadığı eve gitti. Çaldıkları zile yanıt alamayan polisler, camdan baktıklarında odada Özaslan'ın kanlar içerisinde yattığını gördü. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri çağıran polisler, çilingir yardımıyla kapıyı açarak eve girdi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede, vücuduna çok sayıda bıçak ve tornavida darbesi alan Özaslan'ın yaşamını yitirdiğini saptadı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Özaslan'ın cesedi olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu sırada eve gelen Özaslan'ın yakınları ise ölüm haberi ile gözyaşı döktü. Ölüm haberi ile ağıt yakan ve sinir krizi geçiren Özaslan'ın yakınlarına olay yerinde bekleyen ambulansta müdahale edildi. Özaslan'ın komşularının bilgisine başvuran polis, cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eve Giden Polisler Cesedini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement