Evi Yanan Aileye Hayırseverlerden 96 Bin Lira Yardım - Son Dakika
Güncel

Evi Yanan Aileye Hayırseverlerden 96 Bin Lira Yardım

Evi Yanan Aileye Hayırseverlerden 96 Bin Lira Yardım

Bayramiç'te çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen Alacaoğlu ailesine hayırseverler 96 bin lira yardım yaptı.

02.01.2014 15:55  Güncelleme: 11:50

Bayramiç ilçesinde, 30 Aralık'taki yangında evi kullanılamaz hale gelen Alacaoğlu ailesi için düzenlenen bağış kampanyasında 96 bin lira toplandı. Aile, bu parayla yeni ev inşa ettirecek.

Olay sonrası oğullarının evinde yaşamaya başlayan Hüseyin ve Sultan Alacaoğlu'nu ziyaret eden Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer, çiftin kiralayacağı evin ücretinin belediye tarafından karşılanacağını söyledi.

Aileye gıda ve yakıt yardımında da bulunacaklarını belirten Tunçer, şöyle konuştu:

"Yangın haberinin medyada yayınlanmasıyla onlarca yardımsever, belediyemizi arayarak yardım etmek istediklerini söyledi. Biz de aileye konuyu ilettik. Aileye Ziraat Bankasında yardım hesabı açıldı. Bu hesaba yaklaşık 96 bin lira yardım yapılmış. Aile, bu parayla kendilerine bir ev yapacaklarını söyledi. Daha fazla yardım yapmak isteyen vatandaşların, kendileri gibi muhtaç insanlara yardım etmelerini istiyorlar. Ailenin, bu yardımlardan dolayı ev sahibi olacağı müjdesiyle tekrar yüzleri güldü. Onların yüzlerinin gülmesi bizi de çok mutlu etti. Ailenin, tapu ve diğer resmi dairelerdeki işlerini hızlandırmak için belediye personeli yardımcı oluyor. Yardımsever vatandaşlara teşekkür ederiz."

Hüseyin Alacaoğlu da yangının ardından birçok farklı noktadan yardımseverlerin, kendilerine ulaştığını anlattı.

Bundan çok mutlu olduklarını dile getiren Alacaoğlu, "Yardım eden, etmeyen herkesten Allah razı olsun. Bu yardımlar, bize başımızı sokacak ev yapmaya yeter. Bu yardımseverler, bizim gibi yardıma muhtaç insanlara yardım edebilir" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evi Yanan Aileye Hayırseverlerden 96 Bin Lira Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement