Evini Ateşe Verdiği İddia Edilen Kişiye Mahalleli Tepkisi - Son Dakika
Güncel

Evini Ateşe Verdiği İddia Edilen Kişiye Mahalleli Tepkisi

Evini Ateşe Verdiği İddia Edilen Kişiye Mahalleli Tepkisi

Zonguldak'ta çıkan yangında Muharrem H.'ye ait ev kullanılmaz hale geldi.

09.07.2016 01:53

Zonguldak'ta çıkan yangında Muharrem H.'ye ait ev kullanılmaz hale geldi. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Muharrem H.'nin yangını kendisinin çıkardığını öne süren komşuları, önlem alınmadığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Bahçelievler Mahallesi Gül Sokak'ta oturan Muharrem H.'nin iki katlı evinde, gece saatlerinde yangın çıktı. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yaklaşık 1 saatlik çalışmayla yangını söndürdü. Ev kullanılmaz hale gelirken, sokak sakinleri akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Muharrem H.'nin daha önce de evinde ve bahçesinde yangın çıkardığını iddia edip tepki gösterdi.

Muharrem H.'nin yangını kendisini çıkardığını öne süren komşusu Hüseyin Bektaş, "Biz korku içindeyiz. Tam karşısında oturuyoruz. Bizim de çocuklarımız var. Yangını daha geç saatlerde çıkarsa nasıl haberimiz olacak? Bizim evlerimize sıçrarsa ne olacak? Kim nereden duyacak? Bir aile yanıp gidecek mi? Adam 'Benim raporum var' diyor. Sürekli olay çıkartıyor. Şikayet etmemize rağmen bir sonuç alamıyoruz" dedi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, Muharrem H. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

- Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evini Ateşe Verdiği İddia Edilen Kişiye Mahalleli Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement