Elazığ'ın Akpınar Mahallesi'nde dün evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 84 yaşındaki Hikmet Özpolat ile eşi 80 yaşındaki Nadire Özpolat çifti, bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.
İzzetpaşa Camii'nde öğle namazından sonra cenaze namazları kılınan Nadire ve Hikmet Özpolat için düzenlenen cenaze törenine, çiftin çocukları Hüseyin Talat ve Nihat Özpolat, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gözyaşları arasında tabutları taşınan Özpolat çifti, Harput'taki aile mezarlığına defnedildi.
Bu arada Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, cinayetlerle ilgili yazılı açıklama yaptı. Çiftin kesici aletle yaralandıktan sonra vefat ettiğini belirten Çatal, Günün nöbetçi savcısının talimatı ile maktüller otopsi işlemi için Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişlerdir. Olayla ilgili soruşturma başlatılmış, fail-faillerinin tesbiti amacıyla çalışmalar devam etmekte olup, ilerleyen süreçte olayla ilgili bilgilendirmenin devam edeceği hususu kamuoyuna duyurulur dedi.
Son Dakika › Güncel › Evlerinde Öldürülen Çift Toprağa Verildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?