Evlilik Okulu'nda "Olumlu Düşün, Mutlu Ol" Semineri - Son Dakika
Güncel

Evlilik Okulu'nda "Olumlu Düşün, Mutlu Ol" Semineri

Evlilik Okulu\'nda "Olumlu Düşün, Mutlu Ol" Semineri

Psikoterapist Mehtap Kayaoğlu ile Sefer Kayaoğlu, olumlu düşünmenin mutluluk üzerindeki etkisini anlattılar.

09.03.2013 16:30

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Evlilik Okulu Seminerleri'ne konuk olan Psikolojik Danışman, Psikoterapist Mehtap Kayaoğlu ile Sefer Kayaoğlu, olumlu düşünmenin mutluluk üzerindeki etkisini anlattılar.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Evlilik Okulu Seminerleri'ne Psikolojik Danışman, Psikoterapist Mehtap Kayaoğlu ile Sefer Kayaoğlu konuk oldu.

Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu'nda gerçekleştirilen programda, "Olumlu Düşün, Mutlu Ol" başlıklı sunumlarını gerçekleştiren Mehtap ve Sefer Kayaoğlu, duygu, düşünce ve davranış arasındaki bağa dikkat çektiler.

Mutlu olmanın aslında ruhsal yaşanan bir davranış olduğunu vurgulayan Mehtap Kayaoğlu, mutluluk duygusunu yaşayan insanların genel davranışlarının daha pozitif olduğunu söyledi. Kayaoğlu, "İnsanlar mutlu olduklarında, iç dünyalarına olumlu düşünceleri yerleştirdiklerinde, mutluluğu kendi kalplerinde ve gönüllerinde hissettiklerinde bunu farkında olmadan davranışlarına da yansıtırlar" dedi.

Yoğun ilgi gören programda seyircilerin de sorularını yanıtlayan Mehtap ve Sefer Kayaoğlu, insanın kendisine ve ailesine değer vermesinin önemine de dikkat çektiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evlilik Okulu'nda 'Olumlu Düşün, Mutlu Ol' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement