Evlilik Şenliğine Davetlisiniz - Son Dakika
Güncel

Evlilik Şenliğine Davetlisiniz

Evlilik Şenliğine Davetlisiniz

BURFAŞ tarafından düzenlenen evlilik şenliği, evlenme hazırlığı yapan gençlere kılavuz niteliği taşıyor.

13.02.2013 09:34

Bursa Büyükşehir Belediyesi, düğün sezonu öncesi evlenecek çiftlere yol gösterici özellik taşıyacak olan önemli bir organizasyonu daha hayata geçiriyor. BURFAŞ tarafından organize edilen Evlilik Şenliği, 1-2-3 Mart tarihlerinde 10.00 - 22.00 saatleri arasında Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Fuaye alanında ziyaretçilerini karşılayacak.

Şenlik, evlenme hazırlığı yapanlara kılavuz niteliğinde olacak. Şenlik sayesinde pek çok firma gerek ürünlerini, gerekse hizmetlerini Bursalıların beğenisine sunabilme imkanı yakalayacak. Evlilik hazırlığında olan herkesi kapsaması hedeflenen Evlilik Şenliği; çiftlerin ihtiyaç duyacağı; gelinlik ve damatlıktan abiye elbiselere, davetiyeden nikâh şekerine, güzellik salonlarından organizasyon şirketlerine, takıdan pastaya, davet mekânlarından turizm acentelerine, fotoğraf hizmetinden dans kurslarına kadar tüm hizmetlerin farklı alternatiflerini bir araya getirerek daha kolay ve sağlıklı karar vermelerine imkan sunacak. Ayrıca 3 gün boyunca sürecek pek çok etkinlikle de renklenecek olan organizasyon tam anlamıyla bir şenlik havasında gerçekleşecek.

Açılışı 1 Mart Cuma günü saat 11:30'da yapılacak organizasyonda saat 17.30'da "aşk doktoru" olarak tanınan ünlü yazar Mehmet Coşkundeniz, evlilik hazırlığı yapan çiftlerle "evlilikte mutluluğun yolları" üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek. Şenliğin ikinci günü ise katılımcı firmaların aktiviteleri ile saat 18.00'de "ömür boyu aşk" isimli eseri ve radyo programıyla tanınan yazar Cemil Tokpınar'ın "ömür boyu aşk" konulu söyleşisi Bursalılarla buluşacak. Sunuculuğu ve koreografisi Kadir Şen tarafından yapılacak olan çok özel bir defile ile 2013 gelinlik, takı ve saç modelleri modası ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Aralarında Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Başak Emre, Sevil Uyar gibi ünlü isimlerin de bulunduğu pek çok mankenin yer alacağı defile evlilik hazırlığı yapanların heyecanını arttıracak.

Ayrıca şenlik süresince Merinos Tekstil Müzesi'nde yer alan "Tarihi Bursa Gelinlikleri Sergisi" ve "Fotoğraflarla Bursa'da Düğün" sergisi ücretsiz olarak gezilebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evlilik Şenliğine Davetlisiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement