Extreme Audio, 10. Yılını Kampanyayla Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Extreme Audio, 10. Yılını Kampanyayla Kutluyor

Extreme Audio, 10. Yılını Kampanyayla Kutluyor

Extreme Audio, 10. yılına yakışır bir kampanyayla müzik ve sinema tutkunlarına sesleniyor

06.11.2012 13:56

Dünyaca ünlü markaların Türkiye genel distribütörü olarak hizmet veren ve 2002 yılında kurulan Extreme Audio, 10. kuruluş yılına özel kampanyasıyla müzik ve sinema tutkunlarını çağırıyor.

Extreme Audio'nun 10. yıl kampanyası çerçevesinde 1-30 Kasım 2012 tarihleri arasında eski sistemini getirenler, yeni stereo ya da ev sinema sistemini 500 Euro indirimle satın alıyor.

Marantz, Focal, Elipson, Sonus Faber, Boston Acoustics ve daha birçok dünya markasını bir arada bulabileceğiniz Extreme Audio, sadece bir ay sürecek bu çok özel kampanyadan faydalanmak için teknoloji müdavimlerini showroomlarına ve bayilerine davet ediyor.

http://www.extreme-audio.com/

Basın Bilgi için: Ajanda PR - Naz Çekem - 0 212 257 66 18 – 0532 581 95 57

Extreme Audio Hakkında:

2002 yılında Orhan Aydoğan başkanlığında, Aydoğan Kardeşler İnşaat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. tarafından kurulan Extreme Audio, müzik ve sinema sistemleri alanında dünyaca ünlü markaların Türkiye Genel Distribütörü olarak hizmet vermektedir. Extreme Audio; merkez ofis ve 4 ayrı showroom'u ve ülke çapında 20'yi aşkın bayisi ile kaliteli müzik dinlemek isteyenlerin ortak buluşma noktası olarak çalışmalarına

devam etmektedir. Dünyaca ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü üstlenen Extreme Audio, sofistike tasarımlarıyla dikkat çeken ödüllü markalarla aynı zamanda mekanlarınız için dekoratif çözümler de sunmaktadır. Akıllı ev otomasyon sistemlerinden dünyanın en

kaliteli "marine audio" markalarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Extreme Audio'da ihtiyaç ve zevkinize göre en uygun hoparlör, pikap, amplifikatör, aksesuar, cd ve lp'lerden istediğinizi seçebilirsiniz. Extreme Audio çatısı altındaki tüm marka ve ürünler için http://www.extreme-audio.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Extreme Audio'nun Temsilciliğini Üstlendiği Markalar;

Absoluta, Accuphase, Audionote, Arcam, Audio Research, Ayon, Bel Canto, Bmc Audio, Brinkmann, Cayin, Dan D'agostino, Datasat, Devialet, Linn, Marantz, MBL, Meridian, Pass Labs, Pathos Acoustics, Olive, Soulution, Tad, Vincent, Wadia, Audio Pro, ATC, Boston Acoustics, Elipson, Everything But The Box, Focal, Harbeth, JL Audio, Kef, Lansche Audio, Monitor Audio, PMC Speakers, REL, Sonus

Faber, Soundcast, Usher, Vienna Acoustics, Clearaudio, Dr. Feickert Analogue, Dual, Dynavector, Koetsu, Lyra Audio, Michell Engineering, Furutech, In-akustik, Nordost, Purist Audio, Van Den Hul, Proficient, Echole, Finite Elemente, Hi Fi Racks, HRS, Isotek, Music Tools, Soundcare, Okki Nokki, Vibrapod, Screen Research, Scroers.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Extreme Audio, 10. Yılını Kampanyayla Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement