Eyüp'te kuyumcu dükkanından bir miktar altın alarak kaçan kar maskeli 3 kişiden 2'si yakalandı.
Fahri Korutürk Caddesi'ndeki kuyumcu dükkanına gelen kar maskeli 3 kişi, kepenkleri levye yardımıyla kırarak içeri girdi.
Vitrindeki altınları alan şüpheliler, iş yerinin alarmının çalması üzerine olay yerine gelen polislerden kaçmaya başladı.
İki çuvala doldurdukları altınların bir kısmını düşüren şüpheliler, Hz. Halid Bulvarı'nda plakası olmayan otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı.
Polis ekiplerinin takip ettiği şüpheliler, Düğmeciler Caddesi'nde park halindeki iki minibüse çarptı.
Şüphelilerden 2'si yakalanırken, diğeri yaya olarak kaçtı. İçinde altınların olduğu çuvallara da el konuldu. Şüphelilerin kaçarken düşürdükleri altınları da polisler topladı.
Olay yerinde inceleme yapın polis ekipleri, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Eyüp'teki Kuyumcu Soyguncularından 2'si Yakalandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.