Eyüpsultan'da Ücretsiz Hizmet Sunan Dayanışma Durağı Kuruldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eyüpsultan'da Ücretsiz Hizmet Sunan Dayanışma Durağı Kuruldu

14.05.2025 17:07  Güncelleme: 18:35

Eyüpsultan Belediyesi, ihtiyaç sahibi yurttaşlar için Caferpaşa Medresesi'nde 'Dayanışma Durağı' adı altında ücretsiz hizmet sunan bir merkez açtı. Terzi, kuaför ve sağlık danışmanlığı gibi birçok temel hizmet, sosyal dayanışma kültürünü güçlendirmek amacıyla haftanın her günü hizmet veriyor.

(İSTANBUL) - Eyüpsultan Belediyesi'nin Caferpaşa Medresesi'nde kurduğu "Dayanışma Durağı", ihtiyaç sahibi yurttaşlara terzi, kuaför, sağlık danışmanlığı gibi bir çok hizmeti ücretsiz olarak sunuyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen'in öncülüğünde, ihtiyaç sahibi yurttaşlara destek olmak amacıyla kurulan Dayanışma Durağı, faaliyetlerine devam ediyor. Caferpaşa Medresesi'nde konumlandırılan Dayanışma Durağı, sosyal dayanışma kültürünü yaşatmayı ve güçlendirmeyi hedefliyor.

Merkezde terzi, lostra (ayakkabı tamiri), kuaför, berberlik ve sağlık danışmanlığı gibi birçok temel hizmet ücretsiz olarak veriliyor.

Hafta içi her gün 08.30 ile 17.00 saatleri arasında açık olan Dayanışma Durağı, randevu sistemiyle çalışıyor.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eyüpsultan'da Ücretsiz Hizmet Sunan Dayanışma Durağı Kuruldu - Son Dakika


Advertisement