Fabrikaya Başkan Uzun'dan Tebrik - Son Dakika
Güncel

Fabrikaya Başkan Uzun'dan Tebrik

Fabrikaya Başkan Uzun\'dan Tebrik

Yusuf Uzun, bu hafta Yağmur Tarım ve Merve Optik fabrikalarına ziyarette bulundu.

27.03.2013 12:12

55 ÜLKEYE TRAKTÖR İHRACATI YAPAN FABRİKAYA BAŞKAN UZUN'DAN TEBRİK…

İşveren ve işçilerin motivasyonlarını arttıran ziyaretleri sürdüren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Yağmur Tarım ve Merve Optik fabrikalarına ziyarette bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilk olarak Bakırcılar ve Pirinççiler Sanayi Sitesi'ndeki 1986 yılında kurulan ve birçok markanın distribütörlüğünü yapan Merve Optik fabrikasını ziyaret etti ve yetkililerden bu işyerinin üretimiyle ilgili bilgiler aldı. Başkan Uzun'un ikinci durağı ise 1968 yılında kurulan Mermerciler Sanayi Sitesi'nde bulunan Avrupa'nın en büyük tesislerinden Yağmur Tarım oldu. Fabrikanın üretim süreci ile ilgili yetkililerle görüşen Başkan Uzun, çalışanlarla yemek sonrası yaptığı sohbette ihracatı artırmaya yönelik hedeflerden bahsederek, "Türkiye olarak konumumuzu daha da güçlendirmek çabası içerisinde olmalıyız. Devamlı bir şekilde rekabet koşullarına uygun kaliteli ürünler üretmeliyiz. Türkiye ekonomisinin Dünyadaki payını artırmak durumundayız. İnanmak başarmaktır" dedi.

Başkan Uzun Traktöre Bindi

Merve Optik fabrikasına gerçekleştirdiği ziyaretten sonra Başkan Uzun işçilere kolaylıklar diliyerek, Yağmur Tarım fabrikasına geçti. Başkan Uzun, Yağmur Tarım tarafından üretilen traktörün sürücü koltuğuna oturdu ve fabrikanın ihracat çalışmalarını özveriyle sürdüren işadamlarını kutladı. Yağmur Tarım sahipleri Ömer Saraç, Hamit Saraç ve Şükrü Saraç 55 ülkeye traktör ihracatı yaptıklarını belirtti.

Fabrika ziyaretlerine Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil, Osman Dinç, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay ve Ayhan Başarır da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fabrikaya Başkan Uzun'dan Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement