Farklı Bitecek Maç 1-0 Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Farklı Bitecek Maç 1-0 Sona Erdi

Farklı Bitecek Maç 1-0 Sona Erdi

Fethiyespor 20'nci hafta karşılaşmasında Nazilli Belediyespor'u Fethiye Şehir Stadında konuk etti.

11.02.2013 10:29

Eskişehir bölgesi hakemlerinden Mesut Çarık'ın yönettiği karşılaşmayı Fethiyespor Uğur Aktaş'ın golü ile 1-0 kazandı. Fethiyespor bu galibiyetle puanını 32'ye yükseltirken puan cetvelinde de üçüncü sıraya yükseldi.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta 2012-2013 sezonu ikinci yarı üçüncü hafta maçları bugün oynandı.

Fethiyespor'un devre arası transferlerinden Cem Atan sakatlığının ardından ilk kez 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Necdet Kaba uzun bir aranın ardından sağbek mevkiinde oyuna başladı. Geçen hafta sakatlığı dolayısıyla forma giyemeyen Murat Türkkan ise bu maçta ilk onbirde sahaya çıktı. Kaptan murat Türkkan ön libero mevkiinde oynadı. Murat'ın önünde ise geçen hafta olduğu gibi Uğur Aktaş ile Onur Okan oynadı.

İlçe Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda güvenlik gerekçesi ile Nazilli Belediyespor taraftarlarının maça girişine izin verilmedi.

Maçı yaklaşık 3 bin Fethiyespor taraftarı izlerken 90 dakika sonrasında oyuncularla taraftarlar galibiyetini uzun süre saha içerisinde dans ederek kutladılar.

Maça hızlı başlayan Fethiyespor'da gelişen atakta Emre Öztürk topu Uğur Aktaş ile buluşturdu. Ceza sahası çizgisi üzerinden topu boş kaleye gönderen Uğur Fethiyespor'u 1-0 öne geçirdi.

22.dakikada Bülent Kalecikli'nin ceza sahası köşesinden sert vuruşu direğin dibinden az farkla auta çıkarken 32.dakikada Emre Öztürk bu kez sol kanattan etkili geldi. Emre'nin pasında Volkan altıpas çizgisi üzerinden vurdu. Top az farkla auta çıktı.

Maçın ilerleyen dakikalarında Ekrem Sarıçam, Onur Okan, Hasan Ahmet Sari ile ciddi gol pozisyonları bulan Fethiyespor farklı kazanacağı maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Fethiyespor bu skorla puanını 32'e yükseltti. Liderin 4 puan gerisinde 3.sırada yer alan Fethiyespor önümüzdeki hafta deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak.

Fethiyespor: 1 - Nazilli Belediyespor: 0

Stad: Fethiye Şehir Stadı

Hakemler: Mesut Çarık, Servet Reyhan, Mutlu Çiğdem

Fethiyespor: Ozan Öztürk, Necdet Kaba, Sabri Turgut, Yaşar Kabakçı, Bülent Kalecikli (65.dakika Kenan Aşkan), Murat Türkkan, Emre Öztürk (70.dakika Hasan Ahmet Sari), Onur Okan, Uğur Aktaş, Ekrem Sarıçam, Volkan Kabadayı (88.dakika Cem Atan)

Nazilli Belediyespor: Mesut Balkan, Erdinç Karakaş, Mehmet Taş, Aykut Yenen, Mert Kaytankaş, İsmail Konuk, Lider Koç, Gökhan Çakır, Kemal Okyay, Yusuf Abdioğlu, Muğdat Çelik

Sarı Kartlar: 49.dakika Volkan Kabadayı, 67.dakika Uğur Aktaş (Fethiyespor) 61.dakika Mehmet Taş, 81.dakika Gökhan Çakır (Nazilli Belediyespor)

Gol: 9.dakika Uğur Aktaş (Fethiyespor)

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Farklı Bitecek Maç 1-0 Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement