Fatih'te 5. Kattan Ölüme Atlayış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fatih'te 5. Kattan Ölüme Atlayış

Fatih\'te 5. Kattan Ölüme Atlayış
29.04.2014 09:28  Güncelleme: 09:38

Fatih'te bir otelin 5. katından atlayarak intihar eden şahsın yere çakılma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

İstanbul Aksaray Horhor Caddesi üzerinde yer alan bir otelde saat 13.50 sıralarında kimliği henüz tespit edilemeyen erkek bir şahıs, otelin 5. kat balkonuna çıkıp bir anda kendisini boşluğa bıraktı. Yüzlerce vatandaşın gözleri önünde bir anda yere çakılan şahıs olay yerinde ağır yaralandı. Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren şahsın kimlik bilgisine ise henüz ulaşılamadı. Olay sırasında çevrede bulunan vatandaşlar ise büyük şok yaşadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

BİR ANDA KALABALIĞIN ORTASINA ATLADI

Yaşanan intihar vakası bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, yüzlerce vatandaşın bulunduğu meydanda yol üzerinde bulunan bir otelin balkonundan bir şahsın kendisini boşluğa bıraktığı görülüyor. Kısa süre içerisinde ayaküstü beton zemine çakılan şahsın meydanda yürüyen vatandaşların üzerine düşmemesi olası ise bir faciayı önledi. Çevredekileri korku ve paniğe sevk eden görüntüler, olay yerine gelen ambulansın yaralıyı almasıyla son buldu.

GÖRGÜ TANIĞI OLAYI ANLATTI

Bölgede esnaflık yapan Muhsin Tekim isimli görgü tanığı, "Müşterimle ilgileniyordum. Bir vatandaş telefonla konuşuyordu. Sonra otele girdi. Çok geçmeden yere sert bir şey düştü. Rüzgardan ötürü bir şey düştü sandım. Sonra baktım ki adam atmış kendini. Sonra ambulans çağırdık. Alıp hastaneye götürdüler. Durumu ağırdı’’ dedi. Vatandaşın otelde kalmadığı, otelin kapısını açık gördüğü ve lobideki tadilat nedeniyle kendini fark ettirmeden yukarı çıktığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fatih'te 5. Kattan Ölüme Atlayış - Son Dakika


Advertisement