Federasyon da Rahatlatamadı - Son Dakika
Güncel

Federasyon da Rahatlatamadı

Federasyon da Rahatlatamadı

NOFV, 15 Eylül'de Chemnitz'de yapılacak karşılaşmayı 'güvenlik riski yüksek maç' ilan etti.

30.08.2018 14:09

NOFV, 15 Eylül'de Chemnitz'de yapılacak karşılaşmayı 'güvenlik riski yüksek maç' ilan etti. Bu nedenle diğer karşılaşmalar göre daha fazla önlem alınacak. Chemnitzer FC kulübü daha çok sayıda özel güvenlikçiyi görevlendirecek. NOFV Genel Müdürü Holger Fuchs, maçta ev sahibi Chemnitzer'in gerekli tüm önlemleri alacağına inandığını belirterek "Biz Chemnitzer FC Kulübü'nün güvenlik konseptine güveniyoruz" dedi.

Chemnitzer FC yöneticileri de BAK 07 yöneticileriyle görüştüklerini ve onları maçtan önce kentte davet edip birlikte yemek yemeyi önerdiklerini belirtti.

ÖNLEMLERE BAĞLI

Ancak BAK 07 yönetimi, Chemnitz'deki olayları dikkatlice takip ettiklerini ve endişelerinin sürdüğünü bir kez daha açıkladı. BAK Başkanı Han, "Irkçıların eylemleri sürüyor. Bu eylemler devam ederse elbette biz futbolcularımızın hayatını düşünmek zorundayız. Gelişmeleri korku, endişe ve üzüntüyle takip ediyoruz. Maça çıkmamız alınacak önlemlere bağlı" dedi. Chemnitz'te çıkan olayların başını Chemnitzer FC kulübünün bir grup taraftarları çekiyor. Kulübün aşırı sağcı taraftarları cinayetin işlendiği gün insanları sokağa eyleme çağırmıştı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Federasyon da Rahatlatamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement