Federasyondan Başkan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Federasyondan Başkan Ziyaret

Federasyondan Başkan Ziyaret

Valimizi Türkiye Fiziksel Engelliler Federasyonu Başkanı Ziyaret Etti

06.04.2013 13:50

Türkiye Fiziksel Engelliler Federasyonu Başkanı Nedim Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Valimiz Sayın Şerif Yılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Valimiz Sayın Şerif Yılmaz ilimizde engelliler için yapılan hizmetlerin, tüm Türkiye'ye örnek olacak çalışmalar olduğunu belirtti.

Valimiz Sayın Yılmaz engellilerin yaşamlarını kolaylaştıracak, umutlu olabilmelerini ve geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlayacak ortamın oluşturulması için yapılan projelerde, engelli vatandaşlarımızı öncelikli olarak düşünüyor ve onlara yönelik düzenlemeler yapıyoruz. Bu bizim en önemli görevlerimizden biridir dedi.

Engelli vatandaşlarımızın karşılarına çıkan zorluklar sadece onları ve ailelerini ilgilendirmemelidir. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya, engellilerimizin yaşamdan kopmamalarını sağlamak için yürütülen çalışmalara destek vermeye ve bu zorlukları onlarla paylaşmaya davet ettiğini söyledi.

Türkiye Fiziksel Engelliler Federasyonu Başkanı Nedim Kılıç kendilerini kabulünden dolayı Valimiz Sayın Şerif Yılmaz'a teşekkür ederek, federasyonun çalışmaları hakkında bilgi sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Federasyondan Başkan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement