Fethiyespor'da Hedef 3 Puan! - Son Dakika
Güncel

Fethiyespor'da Hedef 3 Puan!

Fethiyespor\'da Hedef 3 Puan!

Ligin en çok gol atan 2 takımı Fethiye Şehir Stadında karşı karşıya gelecek.

21.01.2012 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 17.hafta karşılaşmasında ligin en çok gol atan 2 takımı Fethiye Şehir Stadında karşı karşıya gelecek. Aralarında 1 puan fark bulunan Fethiyespor ile Kızılcahamam Spor A.Ş. arasında 22 Ocak Pazar saat 13.30'da başlayacak olan maçı Manisa Bölgesi hakemlerinden Tolga Kadaz yönetecek. Maç saatinde Fethiye'de hava sıcaklığının 13 derece havanın da güneşli olacağı öğrenildi. Fethiyespor'da devre arasında transfer edilen oyuncular ilk kez Fethiye'de seyircisi karşısına çıkacağı bu maçta Fethiyespor taraftarının da desteği ile rakibini yenerek sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Fethiyespor 17 maçlık ilk devrenin son maçında Kızılcahamam Spor A.Ş. ile karşılaşacak. Geçen sezon Pursaklarspor adı ile Fethiyespor'la aynı grupta yer alan Kızılcahamam Spor A.Ş. 25 puanla 2.sırada yer alıyor. Fethiyespor ise 24 puanla 6.sırada yer alıyor.

En çok gol atan 2 takım… 27 Gol atan Kızılcahamam Spor A.Ş. ile 23 gol atan Fethiyespor arasında Fethiye Şehir Stadında oynanacak olan maçta taraftarları bol gollü bir maç bekliyor. Devre arasında yaptığı transferlerle takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yapan Fethiyespor'da Teknik Direktör Beyhan Çalışkan da Fethiyespor seyircisi önündeki ilk resmi maçına çıkacak.

2 Takımda geçen hafta berabere kaldı… Geçen hafta deplasmanda oynanan Eyüpspor maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan ve 2.yarıda oynadığı futbol ve attığı gollerle 2-2'lik beraberliği yakalayan Fethiyespor, girdiği çok net gol pozisyonlarıyla da galibiyeti kaçıran taraf olmuştu. Kızılcahamam Spor A.Ş. ise kendi evinde oynadığı maçta 1461 Trabzonspor ile 1-1 berabere kalmıştı.

Hakemler Manisa Bölgesinden… Fethiyespor ile Kızılcahamam Spor A.Ş. arasında oynanacak olan maçı Manisa Bölgesi hakemlerinden Tolga Kadaz yönetecek. Kadaz'ın yardımcılıklarını ise yine Manisa bölgesinden Tolga Atsan ve Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın 4.hakemi ise Hakan Akmısır.

Taraftar başarı istiyor… Fethiyespor'da taraftarların başarı beklentisi yapılan transferlerle birlikte daha da üst seviyelere çıktı. Geçen hafta İstanbul deplasmanından takımı yalnız bırakmayan ve 90 dakika boyunca Fethiyespor'u destekleyen taraftarlar Kızılcahamam Spor A.Ş. maçı öncesinde de takıma destek oldular. Perşembe günü yapılan çift kaleyi izlemeye gelen ve antrenman sonrasında oyunculara baklava ikram eden Fethiyespor taraftar grubu Apaçiler hafta içinde de Fethiye'deki işyerlerine Fethiyespor bayrağı dağıttılar. Fethiyespor'un başarısı için tribünün önemine vurgu yaparak Fethiye'deki herkesin takıma sahip çıkmasını isteyen Apaçiler Taraftar grubu üyeleri Kızılcahamam Spor A.Ş. maçında tribünde yer alarak Fethiyespor'a destek olacaklarını ve aynı tutumu Fethiye halkının da sergileyeceğini beklediklerini vurguladı.

Fethiye Şehir Stadında 22 Ocak Pazar günü oynanacak olan Fethiyespor – Kızılcahamam Spor A.Ş. maçı saat 13.30'da başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fethiyespor'da Hedef 3 Puan! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement