FETÖ bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı - Son Dakika
Güncel

FETÖ bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

FETÖ bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli, Bursa'da gözaltına alındı.

18.03.2020 16:06

Balıkesir'in Gönen ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli, Bursa'da gözaltına alındı.

E.Ç'yi telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıtan 2 zanlı, bu kişiye isminin Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) bağlantılı bir olayda geçtiğini söyledi.

Şüphelilere 90 bin lira değerindeki altınlarını teslim ettikten sonra dolandırıldığını anlayan E.Ç, durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin A.B. (21) ve M.E. (21) olduğunu belirledi.

Zanlıların Bursa'da yaşadığını tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonla A.B. ve M.E'yi yakaladı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda bulunan altınlar ise E.Ç'ye teslim edildi.

Gözaltına alınan A.B. ve M.E'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel FETÖ bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 2 şüpheli yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement