Fetö'nün Darbe Girişimi - 18 Asker Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi - 18 Asker Tutuklandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kocaeli Adliyesi Aralarında Tuğamiral Tazcan Kızılelma'nın da bulunduğu askerlerin adliyeden çıkışı FETÖ'nün darbe girişimi Kocaeli'de, adliyeye sevk edilen ve aralarında Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Kızılelma'nın da aralarında bulunduğu 39 askerden 18'i tutuklandı 21 askerin sorgusu sürüyor Kocaeli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma'nın da aralarında bulunduğu 39 askerden 18'i tutuklandı.

21.07.2016 15:37

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kocaeli Adliyesi

Aralarında Tuğamiral Tazcan Kızılelma'nın da bulunduğu askerlerin adliyeden çıkışı FETÖ'nün darbe girişimi

Kocaeli'de, adliyeye sevk edilen ve aralarında Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Kızılelma'nın da aralarında bulunduğu 39 askerden 18'i tutuklandı

21 askerin sorgusu sürüyor

Kocaeli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen Deniz Hava Üs Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma'nın da aralarında bulunduğu 39 askerden 18'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca darbeye teşebbüse kalkışan askeri personel hakkında başlatılan soruşturmada gözaltına alındıktan sonra Kocaeli Adliyesine sevk edilen 39 askerden 18'inin işlemleri tamamlandı.

Tutuklanmaları talebiyle mahkemeye çıkartılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele operasyon düzenlenmesi emrini verdiği öne sürülen Tuğamiral Kızılelma'nın da aralarında bulunduğu 18 asker tutuklandı, 21 askerin ise sorgusu sürüyor.

Gözaltındaki 30 askerin, emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Soruşturma kapsamında 104 asker gözaltına alınmıştı. Daha önce adliyeye sevk edilen 35 kişiden, Gölcük Donanma Komutanlığı ve 1. Motorlu Piyade Tugayı Seymen Tank Taburunda görevli Yüzbaşı Harun İlaslan, Yüzbaşı Hakan Güler, 2 üsteğmen, 1 teğmen, 6 astsubay ve 10 uzman çavuş olmak üzere 21 kişi tutuklanmıştı. 3 astsubay, 3 uzman çavuş ve 8 er, adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı.

Dün ve gece saatlerinde Tuğamiral Kızılelma'nın da aralarında bulunduğu 39 asker adliyeye sevk edilmişti.

Fetö\'nün Darbe Girişimi - 18 Asker Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - 18 Asker Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement