Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fetö'nün Darbe Girişimi

16.07.2016 15:14

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle Silivri'de vatandaşlar polise destek vermek amacıyla sokağa çıktı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi nedeniyle Silivri'de vatandaşlar polise destek vermek amacıyla sokağa çıktı.

Darbe girişiminde bulunan silahlı terör örgütü FETÖ mensuplarının tanklarla şehirde konuşlanması üzerine Silivri'deki vatandaşlar da polise destek vermek için sokağa döküldü.

Vatandaşlar, Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaymakamlık önünde toplanarak sloganlar attı, darbe girişimine tepki gösterdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri sirenler çalarak olayı kınadı.

İlçede düzenlenen Yoğurt Festivali kapsamındaki etkinliklerin iptal edildiğini açıklayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, "Kimden ve nasıl gelirse gelsin darbelere, darbe girişimlerine karşıyız ve karşı olmaya devam edeceğiz. Demokrasimize ve bu güzelim memleketin yarınlarına ve insanlarına inanmaktan vazgeçmeyeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

Ayrıca Silivri Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Silivri Kınalı, Bölge Trafik İstasyonu önü ve Selimpaşa'da kontroller yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika


Advertisement