Fetö'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınanlar Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınanlar Adliyeye Sevk Edildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Araçların adliyeye gelişi Araçların garaj önünde beklemesi Araçların adliye garajına girişi Çevredeki güvenlik önlemleri Adliye genel görüntü FETÖ'nün darbe girişimi Erzincan'da gözaltına alınan 3. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Yardımcısı Tuğgeneral Çağlar ve 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Gönültaş ile 6 askeri hakim ve savcı adliyeye sevk edildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Erzincan'da gözaltına alınan 3. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Yardımcısı Tuğgeneral Ekrem Çağlar ve 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş ile 6 askeri hakim ve savcı adliyeye sevk edildi.

18.07.2016 00:54

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Araçların adliyeye gelişi

Araçların garaj önünde beklemesi

Araçların adliye garajına girişi

Çevredeki güvenlik önlemleri

Adliye genel görüntü FETÖ'nün darbe girişimi

Erzincan'da gözaltına alınan 3. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Yardımcısı Tuğgeneral Çağlar ve 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Gönültaş ile 6 askeri hakim ve savcı adliyeye sevk edildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin Erzincan'da gözaltına alınan 3. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Yardımcısı Tuğgeneral Ekrem Çağlar ve 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Yüksel Gönültaş ile 6 askeri hakim ve savcı adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, darbe girişiminde yer aldığı belirlenen 3. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Yardımcısı Tuğgeneral Çağlar, 59. Topçu Eğitim Tugayı Komutanı Gönültaş ile 6 askeri hakim ve savcının emniyeteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, geniş güvenlik önlemleri altında Erzincan Adliyesine getirildi.

Fetö\'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınanlar Adliyeye Sevk Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Gözaltına Alınanlar Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement