Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Fetö\'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma
22.11.2016 16:21

Kars İl Emniyet Müdürlüğünde görevli olan ve Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalarda açığa alınan 84 polis meslekten ihraç edildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğünde görevli olan ve Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalarda açığa alınan 84 polis meslekten ihraç edildi.

Alınan bilgiye göre, Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan ve Resme Gazete'de de bugün yayımlanan 677 ve 678 sayılı Kanun Hükmündeki Kararnameler'de, Kars İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve daha öncesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalarda açığa alınan 84 polisin görevinden ihraç edildiği belirtildi.

Bu kişilerden üçüncü sınıf Emniyet Müdürü E.Ü, komiserler O.A., İ.K., E.Ç., M.Ö., R.K., polis memurları N.T.Ç., O.E., S.K., E.E'nin Kağızman İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli oldukları kaydedildi.

Aynı çerçevede, Kağızman Belediyesinde görevli B.Ü. ile sağlık personeli N.K'nin de OHAL kapsamında görevlerinden ihraç edildiği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika


Advertisement