Yalova'da Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.
Yalova Üniversitesi Safran Yerleşkesi Kampüsü önünde toplanan grup, ellerinde Türk bayrakları ile "FETÖ gelecek hesap verecek", "darbeye karşı omuz omuz", "idam gelecek hesap verecek" sloganları attı.
Burada grup adına konuşan TÜGVA Yalova İl Temsilcisi Muhammed Edip Özyılmaz, 15 Temmuz'da devletin içine sızmış hain FETÖ üyelerinin milletin vergisiyle alınan savunma silahlarıyla masum kolluk kuvvetlerine ve milletin kanını akıtmak suretiyle milletin iradesine kast ettiğini söyledi.
Darbe girişimini unutmayacaklarını ve meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini vurgulayan Özyılmaz, şöyle konuştu:
"Necip milletimiz her zaman olduğu gibi mevzu bahis Hakk'ın müdafaası olunca tanka, topa, tüfeğe, helikoptere ve uçağa aldırmadan göğsünü zırh gibi gerdiği imanıyla canı pahasına bu darbe girişimini bastırmıştır.
Şimdi bize düşen, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin ve başkumandanımızın emanetlerini yere düşürmemektir. Dosta güç veren, zalime ve haine korku salan meydanlardaki itidalli, dik ve imanlı duruşumuzu Başkumandanımızdan gelecek ikinci bir emre kadar yılmadan, uyumadan ve yorulmadan devam ettireceğiz. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yerlerin ve göklerin yaratıcısı Allah'ın emirlerini kanunsuz, hukuksuz ve zalimce verilen bütün emirlerin üstünde tutan necip milletimize ve kolluk kuvvetlerimize Allah'tan yardım diliyoruz."
Son Dakika › Güncel › Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?