Filenin Sultanları Bursa´nın Gururu Oldu - Son Dakika
Güncel

Filenin Sultanları Bursa´nın Gururu Oldu

Filenin Sultanları Bursa´nın Gururu Oldu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Yeşim Tekstil ceo´su işadamı Şenol Şankaya´yı ziyaret etti.

23.04.2012 08:22

Eskişehir´de yapılan 2. lig final maçlarını başarıyla tamamlayarak Aroma Bayanlar 1. Ligi´ne çıkan Bursa Büyükşehir Belediye spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı, Yeşim Tekstil CEO´su işadamı Şenol Şankaya´yı ziyaret etti.

Kestel´deki şirket merkezinde gerçekleşen ziyarete Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Ersin Yılmaz, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, Takım Antrenörü Emin İmen, yardımcı antrenörler ve voleybolcular katıldı.

Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı´nın zorlu bir maratonun ardından birinci lige çıkmasının Bursa açısından gurur verici olduğunu belirten Yeşim Tekstil CEO´su Şenol Şankaya, sağlanan başarıdan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe olmak üzere kulüp yöneticilerini, antrenörleri ve voleybolcuları tebrik etti. Bursa´nın spor kenti olma yolunda hızla ilerlediğini ve alınan sonuçların bunun bir göstergesi olduğunu belirten Şankaya, voleybolda devler ligi olarak adlandırılan ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi spor kulüplerinin boy gösterdiği Aroma Bayanlar 1. Ligi´nde bayan voleybolculara başarılar diledi.

İşadamı Şankaya´dan övgü dolu sözler almanın kendilerini gururlandırdığını söyleyen Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık da, alınan başarıda en büyük payın Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye ait olduğunu söyledi. Başkan Altepe´nin yolun başından bu yana futbol dışındaki branşlara da sınırsız destek verdiğini ve kendilerine sağlanan imkanlar doğrultusunda bu başarıyı elde ettiklerini vurgulayan Satık, "Bu açıdan çok şanslıyız. Bursa halkı adına, kulübümüz, hocalarımız ve oyuncularımız adına Başkan Altepe´ye şükranlarımızı sunuyoruz. Hocalarımızı ve oyuncularımızı gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı kutluyoruz" dedi.

Ziyaretin ardından bayan voleybolcular, son final maçında çıktıkları topu imzalayarak Şankaya´ya hediye etti. Şankaya da bayan voleybolculara, içerisinde çeşitli markaların yer aldığı hediye paketleri verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Filenin Sultanları Bursa´nın Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement