Film Sahnesi Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Film Sahnesi Gerçek Oldu

Film Sahnesi Gerçek Oldu

'Güneşi Gördüm' filminin çamaşır makinesinde bir çocuğun ölüm sahnesi Gaziosmanpaşa'da bir evde gerçek oldu.

10.05.2013 13:41  Güncelleme: 12:07

Annesi ile babaannesinin de evde bulunduğu sırada 4 yaşındaki kardeşi Ö.B., ağabeyi A.B. ile balkonda oyun oynarken çamaşır makinesinin içine girdi. Bu sırada A.B. ise çamaşır makinesinin kapağını kapatıp çalıştırdı. Minik Ö.B., hayatını kaybetti.

Olay dün akşam saatlerinde Küçükköy Mevlana Mahallesi 833 Sokak Numara 13'te meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti:

Annesi ve babaannesinin evde bulunduğu sırada iki kardeş 4. katta bulunan evlerini balkonunda oyun oynamaya başladı. Bu sırada 4 yaşındaki Ö.B. balkondaki 12 kilo yıkama kapasitesi bulunan çamaşır makinesinin içine girdi. Oyunu sürdürdüğünü sanan 6 yaşındaki A.B. çamaşır makinesinin kapağını kapatıp düğmesine bastı. Yatsı namazından dönen dede, küçük torunu Ö.B.'ı göremeyince korkunç olay ortaya çıktı.

Babaannesi kardeşinin nerede olduğunu sorunca A.B, oyun oynarken, çamaşır makinesinin içine girdiğini söyledi. Balkondaki çamaşır makinesinin kapağını açan babaanne, Ö.B.'ı çıkardı. Özel Bilge Hastanesi'ne götürülen Ö.B.'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis olaydan sonra anne F.B., baba K.B., babaanne ve dede, Şehit Tevfik Arslan Polis Merkezi'nde ifade verdi.

Hastaneye gelen Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla Ö.B.'ın cesedi otopsi için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Adli Tıp Kurumu'na gelen K.B., "Çocuğum çamaşır makinesinde vefat ediyor. Daha önce de oynamıştı. Annem daha önceden yine çamaşır makinesinden çıkarmıştı. Annem arıyor evde, sonra çamaşır makinesinin içinde olabileceği aklına geliyor. Orada vefat etmiş. Çamaşır makinesinin çalışır vaziyette olup olmadığını bilmiyorum. O anı hiç sormadım" dedi.

Hastaneye gelen yakınları Ö.B'ın cenazesinin Küçükköy'deki Hayırlıoğlu Camii'sinde kılınacak cenaze namazının ardından İstanbul'daki bir mezarlıkta toprağa verileceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Film Sahnesi Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement