Cezaevi Firarisi Dehşet Saçtı: Kayınpederini Öldürdü, Ev Sahibini Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Firarisi Dehşet Saçtı: Kayınpederini Öldürdü, Ev Sahibini Yaraladı

Bursa'da cezaevinden firar eden silahlı saldırgan, kayınpederini silahla vurarak öldürdü. Daha sonra saldırgan, rehin aldığı ev sahibini uzun namlulu silahla bacağından vurarak yaraladı.

14.04.2018 18:49  Güncelleme: 20:46

Bursa'da cezaevinden çıkan bir kişi, eşinin çocukları almasına kızdığı gerekçesiyle kayınvalidesinin evini ateşe vererek pompalı silahla sokağa çıktı. Şahıs elinde rehinelerin olduğunu belirterek çocuklarının gelmeden silahı bırakmayacağını belirtti.

Cezaevi Firarisi Dehşet Saçtı: Kayınpederini Öldürdü, Ev Sahibini Yaraladı

KAYINPEDERİNİ UZUN NAMLULU SİLAHLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Olay, Osmangazi'ye bağlı Sırameşeler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara'daki cezaevinden kaçan Yakup D. (27) adlı kişi, kayınpederi Mahmut Çiftçi'yi (50) parkta silahla vurarak öldürdü. Daha sonra kayınpederinin oturduğu eve giden zanlı, burada ev sahibi Macit M. ile karşılaştı. Ev sahibini pompalı tüfekle rehin alan şahıs, ardından evi ateşe verdi.

EV ALEV ALEV YANDI

Dumanların kısa sürede yükselmesiyle ev alev alev yandı. Daha sonra Yakup D., elinde tüfeğiyle rehineyi mahallenin başına getirdi. Polisin bütün çabalarına rağmen şahıs ikna olmadı. Uzun uğraşlar sırasında zanlının elindeki silah ateş alınca, rehine Macit M. ayağından vuruldu. Yakup D. ise burada gözaltına alınırken, yaralı Macit M. de ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cezaevi Firarisi Dehşet Saçtı: Kayınpederini Öldürdü, Ev Sahibini Yaraladı

EŞİNİN KENDİSİNİ ALDATTIĞINI İLERİ SÜRDÜ

Öte yandan Yakup D., eşinin kendisini aldattığını ileri sürdü. Bunun üzerine cezaevinden firar eden zanlının, Bursa'ya geldiği öğrenildi.

Cezaevi Firarisi Dehşet Saçtı: Kayınpederini Öldürdü, Ev Sahibini Yaraladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Firarisi Dehşet Saçtı: Kayınpederini Öldürdü, Ev Sahibini Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • gül: Adam hapisden kaçıyo kayınpederini öldürüyor evi yakıyor birini rehin alıyor bu kadar olay olurken polis nerede .Türk filmlerinde olur herşey biter siren sesleri duyulur ve film bıter.Ozamanlardan belliymiş polis teşkilatımızın durumu.Yazık.Yasayabılıyosan bu ülkede şansın var demekki. 9 2 Yanıtla
  • polise laf yok: bu tür olaylar sıkça görülmektedir,,sorumlu aramaya başladığımızda karşımıza başta cahapenin kurucusu,ve bugünkü vahhabi hükümet çıkıyor,ülkemiz bu iki beladan kurtulmadıkça huzura ksvuşamayscaktır. 3 5 Yanıtla
  • Baris : Baba oldunda ne oldun? Ne biçim Harreket? Birde Adam öldürmek? Terbiye...... 5 1 Yanıtla
  • kayıboyu: allah kimsenin başına vermesin 5 0 Yanıtla
  • Ali: Tuh senin suratına. 1 0 Yanıtla
  • Sıkın kafasına: Bi pislikten kurtulsun dünya 1 0 Yanıtla
  • Yeter artık: Bu kadar da olmaz 0 0 Yanıtla
  • Kral: Adana diyenler adana ya gelince esas duruşta yürüyün akıllı olun lennn 0 0 Yanıtla
  • Vay : Laik ülkem vay halimize 0 0 Yanıtla
    bre cahil: laik ülke diyonda çok cahilsin çok zina eskiden kanunlarda cezası vardı şuan avrupa uyum yasası gereği serbest aynı şey domuz eti içinde geçerli bunları laik Atatürkmü serbest bıraktı kardeş 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement