Flaş - Son Dakika
Güncel

Flaş

Dha : Suriye tarafından bu sabah Kilis'e atılan roket mermilerinin atıldığı yer bölgede konuşlu olan ANTPQ-36 hedef tespit radarıyla tespit edildi.

04.05.2016 10:32

Dha : Suriye tarafından bu sabah Kilis'e atılan roket mermilerinin atıldığı yer bölgede konuşlu olan ANTPQ-36 hedef tespit radarıyla tespit edildi. Suran kuzeyindeki IŞİD'ın silah mevzileri tespit edilerek sınırda konuşlu Fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roket Atar (ÇNRA) Bataryasıyla) ateş altına alındı ve 2 Katyuşa mevzii imha edildi. İlk belirlemelere göre 3 IŞİD'li de etkisiz hale getirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Flaş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement