Flo'dan Yepyeni Reklam Filmi! - Son Dakika
Güncel

Flo'dan Yepyeni Reklam Filmi!

Flo\'dan Yepyeni Reklam Filmi!

"Herkesin ayakkabıcısı O, FLO" sloganıyla yayınlanan yeni reklam filminin Nil Karaibrahimgil imzalı jingle'ı şimdiden herkesin ağzına dolandı.

22.04.2014 13:32  Güncelleme: 13:26

Türkiye'nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO'nun yeni reklam filmi geçtiğimiz günlerde izleyicilerin karşısına çıktı.

3 yaşında bir çocuk ya da 53 yaşında emekli bir öğretmen, memur ya da mimar, sporcu ya da ressam, işçi ya da öğrenci olabilirsiniz, spor ya da klasik bir tarzınız olabilir… Hiç fark etmez! Konu ayakkabı olunca herkesin ortak noktası Türkiye'nin en büyük ayakkabı mağazalar zinciri FLO'dur. 7'den 70'e her yaşa ve her tarza hitap eden FLO'nun yeni reklam filmi de, herkesin hem fikir olduğu bu görüşten yola çıkılarak hazırlandı.

Kadın, erkek, çocuk, genç gibi farklı yaş gruplarından birçok kişinin FLO şarkısını söyleyerek, enerjik tavırlar sergilediği reklam filmi coşkulu havasıyla dikkat çekiyor. "Herkese uygun ayakkabılar FLO'da" mesajını taşıyan film jingle'ıyla da dikkat çekiyor. Nil Karaibrahimgil imzalı jingle, bahara uygun eğlenceli ritimler içererek izleyicilerde eşlik etme arzusu uyandırıyor.

Çekimleri üç gün süren ve önümüzdeki günlerde farklı versiyonlarıyla da ekranlara gelecek reklam filminin yapım şirketi f2/8, yönetmeni ise Felix Duart.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Flo'dan Yepyeni Reklam Filmi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement