Forum Fashion Week'te Ünlüler Geçidi - Son Dakika
Güncel

Forum Fashion Week'te Ünlüler Geçidi

Forum Fashion Week\'te Ünlüler Geçidi

Forum İstanbul, Forum Fashion Week kapsamında moda dünyasının önde gelen isimlerini ağırlıyor.

27.09.2013 12:00  Güncelleme: 12:04

Çağla Şikel, Uğurkan Erez, Irmak Atuk, Carlos Martin ve Chloe Loughan Forum İstanbul'a geliyor…

Moda dünyasının en önemli isimleri, stil ikonları ve mankenler, modayla dopdolu etkinliklerle İstanbullularla buluşuyor.

Çağla Şikel'in moda üzerine atölye çalışması düzenleyeceği, Carlos Martin ve Chloe Loughan'ın podyuma çıkacağı, Uğurkan Erez ve Irmak Atuk'un keyifli bir moda sohbeti gerçekleştireceği etkinlikler ve çok daha fazlası

Forum İstanbul'da sizi bekliyor.

Forum İstanbul, moda tutkunlarını defileden defileye koşmaya, ünlü mankenleri podyumda en moda kıyafetler içinde izlemeye, stiliyle gündeme damgasını vuran moda ikonlarıyla atölye çalışmalarına ve sohbetlere katılmaya, kısacası iki gün boyunca moda ve alışverişin tadını çıkarmaya davet ediyor.

Chloe gelinlikle podyuma çıkacak, Carlos'un sürprizi çok şaşırtacak!

28 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'da Forum İstanbul'da gerçekleşecek defilede, Serdar Ortaç'ın güzelliğiyle göz kamaştıran nişanlısı Chloe Loughan ve son yılların gözde yakışıklılarından Carlos Martin podyuma çıkacak. Chloe Loughan'ın gelinlikle podyuma çıkacağı defilede ünlü yakışıklı Carlos Martin'in defileyi izleyenlere bir de sürprizi olacak.

Saat 18.00'da ise ekranların en çok izlenen moda programı 'Bugün Ne Giysem?'in renkli yüzü, Türkiye'nin en önemli organizasyonlarının değişmez koreografı Uğurkan Erez ve Best Model of the World ikincisi ünlü model ve oyuncu Irmak Atuk ise konuklarla moda üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirecek.

Çağla Şikel de 29 Eylül Pazar Forum İstanbul'da

Forum Fashion Week'in ikinci gününde ise Forum İstanbul'da saat 15.00'da ünlü manken, oyuncu ve sunucu Çağla Şikel, moda severlere özel bir atölye çalışması düzenleyecek. Şikel, hem 2013 Sonbahar-Kış sezonuyla hem de kendi stiliyle ilgili merak edilenleri moda severlerle paylaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Forum Fashion Week'te Ünlüler Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement