FOX'un Patronundan Skandal Tweet - Son Dakika
Güncel

FOX'un Patronundan Skandal Tweet

FOX\'un Patronundan Skandal Tweet

Müslümanların çoğu barışsever olabilir ama...

11.01.2015 09:45  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FOX TV'nin patronu Rupert Murdoch, resmi Twitter hesabından İslamofobik bir açıklama yaptı.

Dünyaca ünlü medya patronu Rupert Murdoch, Twitter hesabından talihsiz bir tweete imza attı.

İSLAMOFOBİK TWEET

Murdoch,"Müslümanların çoğunluğu barışsever olabilir ama içlerinde büyüyen Cihatçı kanserin farkına varıp ortadan kaldırılana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır" ifadeleri içeren İslamofobik bir tweet attı.

FATİH PORTAKAL'DAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Her konuda ahkam kesmeyi adet edinen Hükümet'i eleştirdiğini zannedip ekranda şov yapan Fox Tv spikeri Fatih Portakal'ın patronunun bu tavrı karşısında nasıl bir duruş sergileyeceği merak konusu oldu.

MURDOCH'A KAPAK GİBİ CEVAP

Murdoch'un ırkçı ve İslamofobik tweet'ine tepkiler yağdı. Bir twitter kullanıcısı, Murdoch'a "Belki bütün beyazlar ırkçı birer pislik değildir ama Rupert Murdoch'ı ortadan kaldırana kadar onlar da sorumlu tutulmalı" yanıtını verdi.

MURDOCH: YAHUDİ DEĞİLİM

İsrail'e bağlılık yeminiyle bilinen Rupert Murdoch, geçtiğimiz senelerde TimeTürk'e verdiği bir röportajında yaptığı bazı eleştiriler yüzünden Yahudi olduğu zannedildiğini belirten bir açıklamada bulunmuştu. İşte o röportajdan satır başları;

YAHUDİ ZANNEDİLMEK ZORUNDAYMIŞIM GİBİ..

"Geçen yıllar boyunca, bazı çılgın eleştirilerim, Yahudi zannedilmek zorundaymışım gibi bir görüntü oluşturdu. Aynı zamanda, en yakın arkadaşlarımdan bazıları keşke Yahudi olsaymışsın diye dilekte bulundu.

KÜSTAHLIK KELİMESİNİ BENİM İCAT ETTİĞİMİ SÖYLERLER

Evet, artık yanlış bilgi ve inanışları düzelteyim: Ben New York'ta yaşıyorum. Çin yemekleri yemek için can atan bir eşim var. Ve inandığım insanlar, benim neredeyse "küstahlık" kelimesini benim icat ettiğimi söylerler."


Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel FOX'un Patronundan Skandal Tweet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement