Fransa'da 6 polise ırkçı hakaret ve şiddetten hapis cezası - Son Dakika
Güncel

Fransa'da 6 polise ırkçı hakaret ve şiddetten hapis cezası

Fransa\'da 6 polise ırkçı hakaret ve şiddetten hapis cezası

Fransa'da bir mahkeme, Nisan 2020'de Seine-Saint-Denis'te Mısır uyruklu bir kişiyi gözaltına aldıkları sırada ırkçı hakaretlerde bulunan ve şiddet uygulayan 6 polise 6 aydan 12 aya kadar hapis cezası verdi.

06.01.2022 23:08  Güncelleme: 23:11

Fransa'da bir mahkeme, Nisan 2020'de Seine-Saint-Denis'te Mısır uyruklu bir kişiyi gözaltına aldıkları sırada ırkçı hakaretlerde bulunan ve şiddet uygulayan 6 polise 6 aydan 12 aya kadar hapis cezası verdi.

Fransa'da ırkçı hakaretler eden ve şiddet uygulayan polislere hapis cezası verildi. Fransa'daki Bobigny Mahkemesi'nde görülen davada hakim, Nisan 2020'de Seine-Saint-Denis'te 29 yaşındaki Mısır uyruklu Samir Elgendy'e gözaltına aldıkları sırada ırkçı hakaretlerde bulunan ve şiddet uygulayan 6 polise 6 aydan 12 aya kadar hapis cezası verdi. Elgendy davanın ardından yaptığı açıklamada, "Mutluyum, adalet yerini buldu. Haksızlığa uğradım, saldırıya uğradım. Bu karardan memnunum" dedi.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fransa'da 6 polise ırkçı hakaret ve şiddetten hapis cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement