Fransa'da ABD Bankalarına Tehdit - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fransa'da ABD Bankalarına Tehdit

02.04.2026 19:32

Paris'teki ABD bankalarına yönelik tehditler sonrası güvenlik önlemleri artırıldı.

Fransa'da ABD'li bir bankanın Paris'teki merkezine yönelik tehditlerin ardından başkent ve çevresindeki bazı kurumların çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.

Le Parisien gazetesinin haberine göre, Paris Emniyet Müdürlüğü, Paris ve çevresinde dini ve kültürel yapılar ile diplomatik temsilcilikler ve ekonomik çıkarların bulunduğu noktaların çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.

Söz konusu önlemler Paris'teki bir başka ABD'li bankaya yönelik tehditlerin ardından yapıldı.

ABD'li Goldman Sachs bankasının Paris'teki merkezine yönelik bombalı saldırı tehdidinin ardından bina gece saatlerinde polis koruması altına alındı.

Söz konusu tehditlerin İranlı bir grup tarafından yapıldığı iddia edildi.

Öte yandan, 2 şüpheli, ABD'li Bank of America'nın Paris'teki merkezinin önünde 28 Mart'ta el yapımı patlayıcı ile saldırı girişiminde bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fransa'da ABD Bankalarına Tehdit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement