Fren Yerine Gaza Bastı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Fren Yerine Gaza Bastı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Fren Yerine Gaza Bastı: 1 Ölü, 2 Yaralı

İzmir'de sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan üç kişiye çarptı.

30.01.2012 11:01

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde sürücüsünün kırmızı ışıkta durmak isterken fren yerine gaza bastığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan üç kişiye çarptı. Yaralanan üç kişiden 72 yaşındaki İsmail Yolcu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, iki yaralının tedavisi ise sürüyor.

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında, Anadolu Caddesi Soğukkuyu Kavşağı'nda meydana geldi. Yönetimindeki 35 N 9373 plakalı otomobille Çiğli'den Konak yönüne giden 42 yaşındaki Süleyman Sağır, iddiaya göre kırmızı ışıkta durmak isterken, fren yerine gaza bastı. Bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan yayaların arasına dalan otomobil, işçi emeklisi İsmail Yolcu, 35 yaşındaki sınıf öğretmeni Gülten Türk ve 47 yaşındaki Nevruz Develi'ye çarptı. Vatandaşlar kazayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri yaralı üç yayayı Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Türk ile Develi daha sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedildi. Ağır yaralı olan İsmail Yolcu, bugün saat 01.00 sıralarında, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

FREN YERİNE GAZA BASTIM

Gözaltına alınan sürücü Sağır'ın ilk ifadesinde, "Kırmızı ışığın yandığını gördüm. Frene basacakken nasıl oldu bilmiyorum gaza bastım. Yayalara çarptım. Üzgünüm" dediği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fren Yerine Gaza Bastı: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement