Fuarın En Beğenilen Standı - Son Dakika
Güncel

Fuarın En Beğenilen Standı

Fuarın En Beğenilen Standı

Penta, katıldığı UNICERA Fuarı'nda ürünlerini sergilediği tematik standı ile ziyaretçilerin beğenilerini topladı.

15.03.2016 10:45  Güncelleme: 10:52

Tasarrufu Geri Dönüşüm ile Birlikte Motto Edinmek

Fuar alanlarında kullanılan ve fuar sonrasında değerlendirilemeyen malzemeler kullanmak yerine farklı bir stant tasarımıyla 'geri dönüşümü' vurgulayan Penta, yıllık su tüketimi kişi başı 470 adet varil olan Türkiye'nin; geri dönüşümün önemine dikkat çekerken, varil sayısında detaya da değindi.

Konuyla ilgili Pazarlama Koordinatörü İsa Baş, "Stantta 470 adet varil kullandık, bu sayı yaklaşık 74.730 lt suya denk geliyor. Bu miktar Türkiye'de sadece bir kişinin bir yıllık su tüketimine eşit. Bu suyun %14'ü tesisat sızıntıları ile israf olmaktadır ki, bu da 63 varil (10.080 lt) suyun kaybolması demek. Bizler bu noktada tasarrufun önemine dikkat çekmek istedik. Doğru banyo ve armatür sistemlerinin kullanılması hem ailelerin bütçeleri hem de Türkiye için önemli bir tasarruf sağlayacak." dedi.

Fuarlar En Önemli Kazanım Noktası

UNICERA Fuarı'na özel ürünlerle katılan Penta için bu yıl; aksesuar ve armatür odaklı yeni seriler, altın/beyaz, krom/beyaz, altın/siyah oldu. Böylece banyolarda seramik, vitrifiye ve mobilya uyumuna eşlik edecek zengin ürün gamını da sergiledi.

Fuar ile ilgili beklentilerinin üstünde geri dönüş aldıklarını belirten Baş ekledi: "UNICERA Fuarı özellikle 2016 yılı için umut vaat edici gelişmelere sahne oldu. Fuarlar hep yeni kazanımlar noktası olur. Penta olarak geldiğimiz noktadan çok memnunuz, yeni bağlantılar kurmak, kurum ve kişilere kendimizi en yalın haliyle tanıtmak bizlerin istediği bir çalışma prensibi. Ürünlerimizde tasarım ve farklılık üzerinde dururken bunu standımızın tasarımında da göstermiş olmak mutluluk verici. Bu fuarda da gördük ki Penta istediği konuma ulaşma noktasında doğru yolda." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fuarın En Beğenilen Standı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement