Fuarın En İlgi Çekici Markalarından Birisi - Son Dakika
Güncel

Fuarın En İlgi Çekici Markalarından Birisi

Fuarın En İlgi Çekici Markalarından Birisi

Hyundai, yepyeni ikonlarıyla fuarın en ilgi çekici markalarından birisi oldu.

02.11.2012 16:20

Bu yıl 14.'sü düzenlenen İstanbul Auto Show, 2 Kasım Basın günüyle birlikte kapılarını ziyaretçilere açtı. Dünyanın önde gelen prestijli markalarından birisi olan Hyundai ise fuarın en ilgi çekici markalarından birisi oldu. Sergilediği tamamen yeni Santa Fe, ix35 Fuel Cell ve i-oniq gibi üç yeni etkileyici otomobille birlikte tüm güncel ürün yelpazesini de ziyaretçilerle paylaşan Hyundai, 11 Kasım 2012 tarihine kadar gelişmiş modellerini sergilemeye devam edecek.

Hyundai standının en az modelleri kadar ilgi çeken diğer üyeleriyse güzelliğiyle herkesi büyüleyen Eda Taşpınar ve yeni nesil tüm Hyundai modellerinin yaratıcısı olan Thomas Bürkle oldu. Moda ikonu ve trend setter Eda Taşpınar, Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan'ın açılış konuşmasından sonra sahne alarak Thomas Bürkle ile yeni nesil Hyundai modellerinin nasıl tasarlandığı, nelerden ilham alındığı hakkında konuştu. Doğadan ilham alan eşsiz tasarımlara sahip i-oniq, Santa Fe ve geleceğin teknolojisiyle üretilen dünyadaki ilk seri üretim hidrojenli ix35 Fuel Cell gibi tüm yeni modellerin yaratıcısı olan Thomas Bürkle, estetik hatların bir otomobilde oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan ise yaptığı açılış konuşmasında, "Hyundai olarak, modern premium marka olma yolunda önemli bir değişim sürecinin içinde bulunuyoruz. Bu değişimi yaşarken, pazara ulaşılabilir ürünler sunma politikamızdan taviz vermeden daha yüksek kalite ve daha üstün özelliklere sahip modeller yaratmaya devam ediyoruz. Dünya çapında her modelimiz için aldığımız sayısız ödül de doğru yolda olduğumuzu kanıtlıyor. 2012'nin ilk 9 aylık döneminde, dünyada geçen yıla göre satışlarımızı yüzde 7,9 oranında artırarak 3,2 milyon adetlik satış rakamına ulaştık" dedi.

Karaarslan ayrıca, " Bildiğiniz gibi İzmit Fabrika'mızın kapasitesini de yepyeni bir modelin üretimiyle ikiye katlayıp 2014 itibariyle de 200 bin adede çıkaracağımızı açıklamıştık. Yan sanayi ile birlikte toplam 1.1 milyar TL tutarındaki bu yatırım, Hyundai'nin Türkiye'ye olan güveninin en büyük kanıtıdır. Yatırım tutarı, ek istihdamı ve 2 milyar USD tutarındaki ihracat girdisiyle ülke ekonomisine büyük bir katkı sağlayacak olan bu yatırımımız son hızla devam etmektedir. Hyundai olarak Türkiye ve Avrupa'da önemli satış başarısı yakaladığımız bir diğer SUV modelimiz olan ix35 ise, bugün bambaşka bir şekilde karşımızda. Paris Fuarı'ndan sonra ilk kez İstanbul Auto Show'da gördüğümüz bu aracımızın kalbinde bildiğimiz konvansiyonel içten yanmalı motor yerine yakıt hücreleri yatıyor. Bu ix35 Fuel Cell, hidrojenle çalışıyor. Hidrojen, havadaki oksijenle tepkimeye girip bu yakıt hücreleri sayesinde elektrik enerjisi üretiliyor ve egzozundan sadece su buharı açığa çıkıyor. Hem de bilinen elektrikli araçlardan farklı olarak ix35 Fuel Cell tek dolumla tam 588 km yol yapabiliyor" yorumlarını yaptı.

Marka imajını günden güne zirveye taşıyan Hyundai, yeni modellerinin yarattığı ivme sayesinde de ana hedefi olan satış ve satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyetinde 1 numara olma ve pazar payını artırma hususunda önemli adımlar atıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fuarın En İlgi Çekici Markalarından Birisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement