GAP Arena'ya Ulaşım Hattı Talebi - Son Dakika
Güncel

GAP Arena'ya Ulaşım Hattı Talebi

GAP Arena\'ya Ulaşım Hattı Talebi

Şanlıurfa'da Memleket Spor Kulübü (MSK) Urfa Spor Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, GAP Arena Stadyumu için ulaşım hattı istedi.

20.10.2015 13:53

Şanlıurfa'da MSK Urfa Spor Kulüp Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, Büyükşehir Belediyesi'ne seslenerek GAP Arena Stadyumu'na ulaşım için otobüs seferi istedi.

Memleket Spor Kulübü (MSK) Urfa Spor Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, Şanlıurfa'da GAP Arena Stadyumu ile GAP Arena Spor Salonu'nun hizmete girmesinden sonra gerek futbol maçlarına gerekse de salon sporlarına ilginin giderek azaldığına dikkat çekerek, yaşanan olumsuz tablonun en başta ulaşımdan kaynaklandığını söyledi.

Sorunun çözümü için Büyükşehir Belediyesi'ne seslenen Gökmen açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Daha önce futbol maçları ve salon sporları şehrin göbeğinde bulunan 11 Nisan Stadı ile Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanırken sporseverler tarafından ilgiyle izleniyordu. Ancak şimdi futbol müsabakaları GAP Arena Stadyumu'nda, salon sporları ise bu stadyumun yanında yer alan GAP Arena Kapalı Spor Salonu'nda icra ediliyor. Ayrıca stadyumun arka tarafında yer alan sentetik sahalarda da amatör müsabakaları oynanıyor. GAP Arena Tesislerinin şehir merkezine ters düşmesi ve buraya toplu taşıma araç hatlarının bulunmamasından dolayı sporseverlerin, maçları izlemeye gelmekte zorluk çektikleri ve bu nedenle müsabakalara gelemediklerini görüyoruz. Hatta birçok sporsever, toplanma merkezinden GAP Arena'ya otobüs seferi bulunmamasından dolayı maçlara gelemediklerini bizlere iletiyorlar. Bizler de bu sebeplerden dolayı; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından toplanma merkezinden GAP Arena Tesislerine otobüs seferleri açılmasını talep ediyoruz. Eğer söz konusu yere otobüs hattı açılırsa gerek gençlerimizin spor yapmalarına yeniden iyi bir imkân sağlamış oluruz hem de salon sporları ile futbol maçlarındaki taraftar sayısını arttırmaya katkıda bulunmuş oluruz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel GAP Arena'ya Ulaşım Hattı Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement