Gaziantep - Çocuklarının Önünde Eşini Öldürüp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Çocuklarının Önünde Eşini Öldürüp İntihar Etti

Gaziantep - Çocuklarının Önünde Eşini Öldürüp İntihar Etti

Çocuklarının önünde eşini öldürüp intihar etti Gaziantep'te 33 yaşındaki Şehmus Çakar, 13 yıllık eşi 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Yasemin Çakar'ı, 3 çocuğunun gözü önünde av tüfeğiyle öldürdükten sonra, aynı tüfekle intihar etti.

06.03.2015 17:09

Çocuklarının önünde eşini öldürüp intihar etti

Gaziantep'te 33 yaşındaki Şehmus Çakar, 13 yıllık eşi 4 çocuk annesi 32 yaşındaki Yasemin Çakar'ı, 3 çocuğunun gözü önünde av tüfeğiyle öldürdükten sonra, aynı tüfekle intihar etti.

Olay, bugün öğle saatlerinde Batıkent Mahallesi'nde meydana geldi. Nakliyecilik yapan Şehmus Çakar, geçimsizlik nedeniyle 1 ay önce evi terk ettikten sonra geri dönen eşi Yasemin ile tartıştı. İddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine Şehmus Çakar, biri 3 aylık, diğerleri 3 ve 7 yaşında olan çocukların gözü önünde evdeki av tüfeğiyle eşine ateş etti. Eşinin öldüğünü gören Şehmus Çakar, aynı tüfeği kendi çenesine dayayıp ateşledi.

10 YAŞINDAKİ AĞABEYLERİ OKULDAN DÖNDÜ

Silah sesini duyan komşularının ihbarıyla gelen polis, girdiği evde Çakar çiftinin cesediyle karşılaştı. Bu sırada içeride bulunan çocuklar ise komşular tarafından dışarı çıkarıldı. 3 çocuk, okulda olan 10 yaşındaki ağabeylerinin de gelmesinin ardından Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Geçimsizlik nedeniyle zaman zaman kavga ettikleri ve birkaç kez ayrılıp birleştikleri belirtilen çiftin cesetleri olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayı duyarak eve gelen çiftin yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Çocuklarının Önünde Eşini Öldürüp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement