Gaziantep - Kuyumcuda Soygun Girişiminde Çıkan Çatışma Kamerada - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Kuyumcuda Soygun Girişiminde Çıkan Çatışma Kamerada

Gaziantep - Kuyumcuda Soygun Girişiminde Çıkan Çatışma Kamerada

Kuyumcuda soygun girişiminde çıkan çatışma kamerada Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te 11 gün önce kuyumcuda soygun girişiminde bulunan yüzleri maskeli 4 kişinin iş yeri sahibiyle girdiği çatışma, güvenlik kamerasına yansıdı.

09.01.2016 17:24

Kuyumcuda soygun girişiminde çıkan çatışma kamerada

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP'te 11 gün önce kuyumcuda soygun girişiminde bulunan yüzleri maskeli 4 kişinin iş yeri sahibiyle girdiği çatışma, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 11 gün önce Karacaoğlan Mahallesi'nde bulunan Bülent Demir'e ait kuyumcuda meydana geldi. Ellerinde pompalı tüfek ve tabancayla kuyumcuya giren kar maskeli 4 kişi, soygun girişiminde bulundu. Bu sırada işyerinin arka kısmında bulunan Bülent Demir'in kardeşi Vahdettin Demir, av tüfeğiyle soygunculara ateş açtı. Karşılıklı çatışmada Vahdettin Demir ile soygun girişiminde bulunanlardan M.K. yaralanırken, kimlikleri belirsiz 3 kişi ise kaçtı. Şüphelilerden M.K., hastanedeki tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulurSken, olay anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

İşyeri sahibi Bülent Demir, kuyumculuk yapan kardeşi Şahin Demir'in de bir soygunda öldürüldüğünü hatırlatarak olayın aydınlatılmasını istedi ve şunları söyledi:

"Olay günü oğlum İbrahim ve kardeşim Vahdettin dükkandaydı. Kardeşim namaz kılmak için dükkanın arkasına geçti. Eli silahlı 4 kişi dükkana girdi. Soyguncu olduğunu anlayan kardeşim, silahını çekerek soygunculara ateş etti, onlar da karşılık verdi. Olay sırasında, soygunculardan ikisi yaralandı, biri ise yaralı olarak kaçtı. Polisler bu dört kişiden bir soyguncuyu yakalamış, diğerleri halen kayıp. Bu olayda benim kardeşim Vahdettin de soyguncuların açtığı ateş sonucu elinden yaralandı. Zaten benim diğer kardeşim de Gazikent'teki kuyumcu dükkanında silahlı soyguncular tarafından vurulmuştu ve daha sonra hayatını kaybetti. Ben her iki olayın bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Yetkililerin bir an önce bu olayı açığa kavuşturmasını ve soyguncuların adalete teslim edilmesini istiyorum."

Polisin, kaçan 3 soyguncunun yakalanması için başlattığı çalışma devam ediyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Kuyumcuda Soygun Girişiminde Çıkan Çatışma Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement