Gaziantep - Mimar İlaçla İntihar Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Gaziantep - Mimar İlaçla İntihar Etti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Gaziantep - Mimar İlaçla İntihar Etti

Mimar ilaçla intihar etti GAZİANTEP'te, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren 60 yaşındaki mimar Cengiz Aygün Karaca, çalıştığı işyerinde ilaç içerek intihar etti.

Mimar ilaçla intihar etti

GAZİANTEP'te, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren 60 yaşındaki mimar Cengiz Aygün Karaca, çalıştığı işyerinde ilaç içerek intihar etti.

Olay, öğle saatlerinde İncilipınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde İncilipınar İş Merkezi'ndeki çalıştığı işyerine gelen 4 çocuk babası Cengiz Aygün Karaca, belirlenemeyen bir nedenden dolayı bunalıma girince bir kutu ilaç içti. Karaca'yı odasında hareketsiz yattığını gören iş arkadaşları, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine iş merkezine gelen sağlık ekipleri Karaca'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Karaca'nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA