Gaziantep'te Bıçaklı Kavga 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Bıçaklı Kavga 1 Ölü, 1 Yaralı

Gaziantep\'te Bıçaklı Kavga 1 Ölü, 1 Yaralı

Gaziantep'te, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 15 yaşındaki Orhunhan Alav öldü, 16 yaşındaki Selahattin Aslan yaralandı.

03.12.2014 17:53

Gaziantep'te, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 15 yaşındaki Orhunhan Alav öldü, 16 yaşındaki Selahattin Aslan yaralandı. Olay, gece geç saatlerde Düztepe Mahallesi Sadıklar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Orhunhan Alav ve arkadaşı Selehattin Aslan ile kimliği belirlenemeyen 3 kişi arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından öfkelenen kimliği belirsiz kişi, Orhunhan Alav ve Selahattin Aslan'ı bıçakla yaraladı ve daha sonra yanındaki diğer 2 arkadaşı ile kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslar Orhunhan Alav'ı Dr. Ersin Arslan, Selahattin Aslan'ı ise Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Alav kurtarılamayarak ölürken, ameliyata alınan Aslan'ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Yaşamını yitiren Alav'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Müdürlüğü morguna götürüldü. Alav'ın ölüm haberini alarak hastaneye gelen yakınları ise gözyaşı döktü.

Polis, olayın ardından kaçan 3 kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Bıçaklı Kavga 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement