Gaziantep'te Gazeteciler İngilizce Öğreniyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te Gazeteciler İngilizce Öğreniyor

Gaziantep\'te Gazeteciler İngilizce Öğreniyor
08.10.2016 15:40

Gaziantep'te gazeteciler İngilizce öğreniyorGaziantep'te gazeteciler İngilizce öğreniyorGAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti ile Malumat Derneği iş birliğinde düzenlenen İngilizce Kursu başladı.

Gaziantep'te gazeteciler İngilizce öğreniyorGaziantep'te gazeteciler İngilizce öğreniyor

GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti ile Malumat Derneği iş birliğinde düzenlenen İngilizce Kursu başladı. Kentte görev yapan gazeteciler, 12 hafta sürecek kurs ile ingilizce öğrenecek.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ile Malumat Derneği'nin iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında düzenlenen İngilizce Kursu başladı. Kentte görev yapan gazeteciler, 12 hafta süresince katılacakları kursta İngilizce eğitimi alacak.

Bölgedeki gelişmeleri takip eden gazetecilerin İngilizce öğrenmesini sağlayacak kursun açılışını yapan GGC Başkanı İbrahim Ay, meslektaşlarının kendilerini geliştirmesi için cemiyet olarak kurslar düzenlediklerini belirtti. Daha önce de gazetecilere Arapça kursu verildiğini hatırlatan İbrahim Ay, "Meslektaşlarımızın tercümana ihtiyaç duymadan İngilizce röportaj yapabilmelerine katkı sağlamak istiyoruz. Sonrasında farklı dillerde kurs vermeye devam edeceğiz. Bölgedeki gelişmeleri takip eden arkadaşlarımızın bu kurslarla işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

İngilizce öğretmeni Işıl Kızılaslan ise, kurs hakkında bilgi vererek kursiyerlerin yabancı dil eğitimini geliştireceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Kızılaslan, gazetecileri ilk dersini verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Gazeteciler İngilizce Öğreniyor - Son Dakika


Advertisement