Gaziantep'teki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'teki Silahlı Saldırı

14.03.2013 14:47

Gaziantep'teki silahlı saldırı sonrasında polise teslim olan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Gaziantep'teki silahlı saldırı sonrasında polise teslim olan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Adliye otopark girişindeki silahlı saldırı sonrasında kullandığı Kaleşnikof marka silahla teslim olan A.Ç, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye götürüldü.

Zanlı, Emniyet Müdürlüğü çıkışında, "Herkes bilsin Urfalı ölmez" dedi. A.Ç, "Neden yaptınız-" sorusu üzerine, "Mafya bozuntularına ders vermek için. Kimse kendini mafya sanmasın. Bu memlekette Urfalılar var" diye konuştu.

Bu arada, boşanma davası sonrasında meydana geldiği belirtilen olaydaki tarafların, daha önce de çeşitli nedenlerle birbirlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Aralarında daha önce boşanma davası kaynaklı husumet olduğu belirtilen taraflardan kişilerin bulunduğu otomobilin, duruşma sonrasında adliyeden ayrıldığı, bu sırada karşı tarafın içinde bulunduğu aracı gören sürücünün ters yöne girdiği kaydedildi.

Olaya karıştığı iddia edilen bir kişinin daha arandığı bildirildi.

Muhabir: Zerin Özdilek/ Sevil Çelik

Yayıncı: Ziver Büyüktaş - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'teki Silahlı Saldırı - Son Dakika


Advertisement