Gaziantep'teki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'teki Terör Saldırısı

Gaziantep Valiliği, kentteki terör saldırısına ilişkin bugün bir gazetede yer alan "Adı bile belliydi" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

03.05.2016 15:00

Gaziantep Valiliği, kentteki terör saldırısına ilişkin bugün bir gazetede yer alan "Adı bile belliydi" başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ulusal yayın yapan bir gazetede "Adı bile belliydi" başlığıyla yayımlanan haberde; "Saldırıdan 5 gün önce İstihbarat Daire Başkanlığı Gaziantep'te kamu kurumlarına yönelik eylem uyarısında bulunurken, yetkililere şüpheli ismi de bildirildi" iddiasında bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, söz konusu gazete haberinde belirtilen "Yetkililere şüpheli ismi de bildirildi" ifadesinin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'teki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement