GAZİANTEP Üzerine mangal devrilen 2 yaşındaki Ahmet öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

GAZİANTEP Üzerine mangal devrilen 2 yaşındaki Ahmet öldü

21.06.2019 17:02

Üzerine mangal devrilen 2 yaşındaki Ahmet öldüGaziantep'te ailesi ile gittiği piknikte oyun oynarken üzerine mangal devrilen 2 yaşındaki Ahmet Ejder Bulur, hayatını kaybetti.

Üzerine mangal devrilen 2 yaşındaki Ahmet öldü

Gaziantep'te ailesi ile gittiği piknikte oyun oynarken üzerine mangal devrilen 2 yaşındaki Ahmet Ejder Bulur, hayatını kaybetti.

Olay, 16 Haziran'da Oğuzeli ilçesinde meydana geldi. Selma- Ejder Bulur çifti, çocukları ile piknik yapmak için Karpuzatan Mesire Alanı'na gitti. Bulur çifti yemek yaptığı sırada, belediye tarafından piknikçilerin kullanması için alana kurulan mangal, burada oyun oynayan çocukları Ahmet'in üzerine düştü. Ağır yaralanan çocuk, babası tarafından kent merkezindeki özel hastaneye götürüldü. Burada tedavi gören Ahmet Ejder, bu sabaha karşı, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Ahmet Bulur'un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel GAZİANTEP Üzerine mangal devrilen 2 yaşındaki Ahmet öldü - Son Dakika


Advertisement