Gaziantepspor - Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantepspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Gaziantepspor - Kasımpaşa Maçının Ardından
01.03.2015 17:27

Gaziantepspor - Kasımpaşa maçının ardından Gaziantepspor Teknik Direktörü Buruk Hatalardan ders çıkararak inşallah iyi sonuçlarla istikrar yakalayacağız Kasımpaşa Teknik Direktörü Arveladze Coşku ve iyi bir atmosfer için maçların gece oynanması gerekiyor Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kazanmayı istemelerine rağmen iyi oynayamadıklarını ve Kasımpaşa'ya karşı kaybettiklerini söyledi.

Gaziantepspor - Kasımpaşa maçının ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Buruk Hatalardan ders çıkararak inşallah iyi sonuçlarla istikrar yakalayacağız

Kasımpaşa Teknik Direktörü Arveladze Coşku ve iyi bir atmosfer için maçların gece oynanması gerekiyor

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kazanmayı istemelerine rağmen iyi oynayamadıklarını ve Kasımpaşa'ya karşı kaybettiklerini söyledi.

Kasımpaşa maçına iyi hazırlandıklarını ve puanlarını 30'a çıkararak sıralamada iyi bir yere gelmeyi amaçladıklarını anlatan Buruk, Maça iyi başlar gibiydik ama konsantrasyon eksikliğinden gol yedik. Kötü bir zeminde oynuyoruz burada top oynamayı denemek bile zor. Pas yapamıyorsunuz bunun için daha çok uzun oynayıp ikinci topu almak gerekiyor. Kasımpaşa bunu yaptı ve hızlı çıktı. Biz yüksek toplarda başarısız olduk. İlk yarı pozisyon üretemedik. İkinci yarıya iki oyuncu hamlesi ile başladık. Rakip on kişi kaldıktan sonra farklı gelişmeler olacağını düşünüyorduk. Ama çok fazla üretemeyince sahadaki parselizasyonunu doğru yapamayınca istediklerimizi bir türlü gerçekleştiremedik. Sahaya hücum oyuncularını da soktuk ve hücumda kalabalık olduk ama oyuncularım sahaya doğru yerleşemeyince, yüksek topları alamayınca, doru yere koşu yapamayınca, doğru orta yapamayıp, pas hataları yapınca bir türlü sonuca gidemedik. İleride çoğalmak isterken rakibe boş alan bıraktık. İstemediğimiz şekilde maçı kaybettik. Bu zamana kadar bu oyuncularla kazandık ve onlara güveniyorum. Bugün alınan mağlubiyetin sorumlusu benim. Oyuncularım gelecek haftalarda aynı hataları yapmamak için çalışacaklar. Son 3 haftada gol atamadık ve kaybettik bu nedenle performansımız iyi değil. Ancak bundan sonra hatalardan ders çıkararak inşallah iyi sonuçlarla istikrar yakalayacağız diye konuştu.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, galip geldikleri için mutlu olduklarını söylerken, maç saatini eleştirdi.

Stadın zeminin çok kötü olduğunu ancak galip geldikleri için mutlu olduklarını anlatan Arveladze, Maçları kendi kendimize oynuyorsak sorun yok ama taraftarı statlara çekmek istiyorsak zemini ve saatleri düzeltmemiz lazım. Coşku ve iyi bir atmosfer için maçların gece oynanması gerekiyor. Maç öncesi zemin kötü olduğu için 90 dakikanın zor ve sert geçeceğini düşünüyorduk. Ancak golü bulmamızın ardından rahatladık. İkinci yarının başında kırmızı kart görünce 10 kişi kaldık. Kırmızı kart doğru bir karardı. Kırmızı kartın ardından 10 kişi kaldık ve defans ağırlıklı mücadele ettik. 10 kişi ile galibiyete ulaşan oyuncularımı kutluyorum ve bundan sonra çıkışımızın sürmesi için çalışacağımızın bilinmesini istiyorum diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor - Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika


Advertisement