Gazipaşa'da Orman Yangını Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Gazipaşa'da Orman Yangını Korkuttu

Gazipaşa\'da Orman Yangını Korkuttu

Gazipaşa'da orman yangını korkuttuAntalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangında ilk belirlemelere göre yaklaşık 3 hektarlık alanda zarar gördü.

17.06.2016 20:05

Gazipaşa'da orman yangını korkuttu

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangında ilk belirlemelere göre yaklaşık 3 hektarlık alanda zarar gördü.

Öznurtepe Mahallesi yakınlarında öğle saatlerinde başlayan yangına 3 helikopter, bir uçak, 5 arazöz, 2 su tankeri, 5 teknik eleman ve 100 orman işçisiyle müdahalede edildi. Bölgenin sarp olması nedeniyle ekipler müdahalede zor anlar yaşadı. Ekipler, bölgede etkili olan rüzgar nedeniyle de zaman zaman müdahalede etkili olamadı. Sönderme çalışmalarını bölgeeye gelerek takip eden Antalya Orman Bölge Müdürü Mustafa Türk, yangının kontrol altına alındığını söyledi. İlk belirlemelere göre yaklaşık 3 hektarlık alanda yangının etkili olduğunu belirten Türk, "Yangın 10.30 civarında çıkmıştı, ekiplerimizi havadan ve karadan yoğun bir çaba gösterdi. Yangını kontrol altına aldık. Köylerin can ve mal güvenliği için tehlike arz etmiyor. Soğunma çalışmaları halen sürüyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazipaşa'da Orman Yangını Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement