Gebze'de Nostalji Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Gebze'de Nostalji Rüzgarı Esti

Gebze\'de Nostalji Rüzgarı Esti

Yeşilçam şarkılarının seslendirildi TSM konseri vatandaşlardan tam not aldı.

15.05.2012 16:46

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Kültür Sanat Günleri vatandaşları birbirinden renkli etkinliklerle buluşturuyor. Etkinlikler kapsamında Büyükşehir Belediye Konservatuarı öğretim görevlileri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı muhteşem bir Türk Sanat Müziği konseri verdi. Yeşilçam şarkılarının seslendirildiği konser vatandaşlardan tam not aldı.

GEBZE'DE NOSTALJİ RÜZGÂRI ESTİ

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Gebzeliler yoğun ilgi gösterdi. Konserde Konservatuar Türk Sanat Müziği Bölümü öğretim görevlileri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı kalplerde yer etmiş Yeşilçam şarkılarını büyük bir başarı ile seslendirdi. Öğretim görevlilerine klavyede Harun Uygur, udda Mesut Cengiz, kanunda Kamer Yüksel, kemanlarda Fatih Adalı, Nuray Günay, Saffet Keman, ritimde Şükrü Çelikten ve tanbur da Burak Eyisoy eşlik etti. Nostalji rüzgârlarının estiği konser sırasında sinevizyon eşliğinde eski Türk Filmlerinden pasajlar gösterildi.

ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Vatandaşlar konser sonunda sanatçıları ayakta alkışladı. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi sorumlusu Ufuk Eser, Yeşilçam şarkılarıyla Gebzelilerin gönlünde taht kuran konservatuar öğretim görevlileri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı'ya çiçek vererek teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze'de Nostalji Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement