Son dakika haberleri | ANTALYA Geceyi kaza yaptığı uçurumda geçirdi, saatler sonra kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri | ANTALYA Geceyi kaza yaptığı uçurumda geçirdi, saatler sonra kurtarıldı

Son dakika haberi... Geceyi kaza yaptığı uçurumda geçirdi, saatler sonra kurtarıldıAntalya'nın Gazipaşa ilçesinde motosikletiyle ilçe merkezine gitmek için yola çıkan ve bir daha haber alınamayan İrfan Çağlar'ın motosikletiyle 50 metrelik uçurumdan yuvarlandığı anlaşıldı.

29.03.2021 14:12  Güncelleme: 17:36

Geceyi kaza yaptığı uçurumda geçirdi, saatler sonra kurtarıldı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde motosikletiyle ilçe merkezine gitmek için yola çıkan ve bir daha haber alınamayan İrfan Çağlar'ın motosikletiyle 50 metrelik uçurumdan yuvarlandığı anlaşıldı. Kazadan sonra yaralanan ve geceyi uçurumda bir noktada geçiren İrfan Çağlar, saatler sonra bulunarak kurtarıldı.

Doğanca Mahallesi'nde yaşayan İrfan Çağlar, geçen cumartesi sabah saatlerinde kendisine ait motosikletle evinden ayrıldı. Akşam evine dönmeyen İrfan Çağlar'dan haber alamayan yakınları kayıp başvurusunda bulundu. İhbar sonrası jandarma ekipleri Çağlar'ın bulunması için çalışma başlattı. Arama çalışmalarına Çağlar'ın yakınları ve mahalle halkı da katıldı. Çağlar'ın kaza yapmış olabileceği ihtimali üzerine Çile- Doğanca yolu güzergahı üzerinde arama çalışmaları yoğunlaştı. İrfan Çağlar'ın kullandığı motosiklet, vatandaşlar tarafından Çile Mahallesi girişinde yoldan 50 metre aşağıda bulundu. İrfan Çağlar ise dün saat 19.00 sıralarında motosikletinden 200 metre ileride yaralı halde bulundu. Kazadan sonra İrfan Çağlar'ın kendi imkanlarıyla motosikletin bulunduğu yerden ayrılıp, kuytu bir yere sığındığı ve geceyi burada geçirdiği anlaşıldı. KURTARMA ÇALIŞMASI YAPILDI Yaralanan İrfan Çağlar'ı bulan vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler ve mahalle halkı, Çağlar'ı bulunduğu yerden çıkarmak için çalışma başlattı. İrfan Çağlar, uzun süren çalışmaların sonunda yola çıkartıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Çağlar, dün saat 22.00 sıralarında ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüzünden ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Çağlar, hastanede tedaviye alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Son dakika haberleri | ANTALYA Geceyi kaza yaptığı uçurumda geçirdi, saatler sonra kurtarıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | ANTALYA Geceyi kaza yaptığı uçurumda geçirdi, saatler sonra kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement