Genç ASKON Şanlıurfa'da Şube Açtı - Son Dakika
Güncel

Genç ASKON Şanlıurfa'da Şube Açtı

Genç ASKON Şanlıurfa\'da Şube Açtı

Genç ASKON Şanlıurfa'da Şubesini açtı. Genç ASKON ilk toplantısını ASKON binasında gerçekleştirdi ve yönetim kurulu başkan ve üyelerini belirledi.

28.10.2015 12:58

Genç Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Urfa'da şubesini açtı.

Kuruluş amaçları ve yapacakları çalışmalarla ilgili kısa bir bilgi veren Şanlıurfa Genç ASKON Şube Başkanı Mücahit Delioğlu, "Genç ASKON Şanlıurfa Şubesi olarak hakka ve haklıyı savunan bir gençlik yapılanması olarak yola çıktık. Şanlıurfa'da geçmişini bilen ve geleceğe sahip çıkan bir gençlik teşkilatı olarak çalışmalarımızı yapacağız. Ana kadememizin de desteği ile gençlik çalışmalarımızla Şanlıurfa'da çok ses getireceğiz inşallah. Şanlıurfa gençliği gücünü tarihinden alacaktır. Başaramayacağı hiç bir şey yoktur. Genç ASKON Genel Başkanımız Harun Reşit Çelikoğlu'na ve ASKON Şanlıurfa İl Başkanımız Orhan Şahin'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bilindiği gibi; Genç ASKON sosyal ve ekonomik dalda faaliyet gösteriyor. Halen mevcut ve ileri de kurulacak yerli yabancı özel ve resmi kuruluşlar, Ticaret ve Sanayi Odaları, Borsalar, meslek teşekkülleri, vakıf, dernek, birlik ve benzeri ile kanunlar çerçevesinde iş birliği yapıyor. Genç ASKON, ülke ekonomisini kalkındırmak ve geliştirmek için projeler sunup gençleri teşvik ediyor.

GENÇ ASKON YÖNETİM KURULU ŞÖYLE OLUŞTU:

Mücahit Delioğlu (Başkan) Yönetim Kurulu Üyeleri: Müslüm Harburcu, Abdulhadi Arabacı, Ahmet Engül, Bekir Eren, Adnan Çelik, Fatih Gürez, Muhammed Fatih Çiçek, Emre Büyükbudak, Habib Kaya, Halil Yıldırım, İbrahim Halil Yılmaz, İbrahim Halil Umuç, Mehmet Ali Tapışık, Mehmet Yıldırm, Mesut Şen, Muhammed Dönmezler, Muhammed Çalışkan, Mustafa Kaçmaz, Mustafa Mogul, Süleyman Kılıç, Yaşar Kaytan, Yusuf Tapışık, Ömer Faruk Karabulut.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Genç ASKON Şanlıurfa'da Şube Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement