Genç Kadını Bilezikleri İçin Öldürdüler, 1 Yaşındaki Kızını Öldüresiye Dövdüler (2) - Son Dakika
Güncel

Genç Kadını Bilezikleri İçin Öldürdüler, 1 Yaşındaki Kızını Öldüresiye Dövdüler (2)

Genç Kadını Bilezikleri İçin Öldürdüler, 1 Yaşındaki Kızını Öldüresiye Dövdüler (2)

Samsun'un Bafra İlçesi'nde Aysel Erol'un 7 yerinden bıçaklanıp öldürüldüğü ve kolundaki iki bileziğin alındığı ev, polisin yaptığı incelemenin ardından mühürlendi.

27.09.2013 14:27

Baba EVİ YASTA

Samsun'un Bafra İlçesi'nde Aysel Erol'un 7 yerinden bıçaklanıp öldürüldüğü ve kolundaki iki bileziğin alındığı ev, polisin yaptığı incelemenin ardından mühürlendi. Genç kadının babası Hüseyin Öz'ün evi de yasa boğuldu. Baba Öz'ün evine akın eden komşuları taziyelerde bulundu. Öldürülen kadının komşusu 60 yaşındaki Sebahattin Aydın, "Biz hiçbir şey duymadık. Herşey bir anda olmuş. Okuldan gelen kızın çığlıklarına koştuk. Bu bir vahşet. Bunu yapanlar insan olamaz" dedi. Genç kadının lokantacı olan eşi Kemal Erol ise gözyaşlarına hakim olamadı. Genç adam yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı.

BEBEK YOĞUN BAKIMDA

Olay sırasında annesinin kucağında olan ve öldüresiye dövülen Zeynep Gül bebeğin Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisinin sürdüğü, yoğun bakımda tutulan bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kadını Bilezikleri İçin Öldürdüler, 1 Yaşındaki Kızını Öldüresiye Dövdüler (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement